La mai bine de un an de la lansarea primelor ceasuri cu Android, Google ofera, in sfarsit, suport si pentru device-uri iOS odata cu lansarea aplicatiei Android Wear in Apple Store.

Probabil nu este o surpriza enorma, avand in vedere ca producatorul de terminale mobile Huawei a dat in vileag aceasta lansare, anuntand in urma cu cateva saptamani ca urmatorul ceas Android Wear va imbratisa si sistemul de operare iOS.

Cu toate acestea, nu sunt toate roze. Android Wear pentru iOS nu suporta, in mod oficial, decat LG Watch Urbane si toate viitoarele ceasuri Android Wear – inclusiv ceasuri de la Huawei, Asus si Motorola; totodata, iPhone-ul poate fi cuplat si cu Moto 360 si alte ceasuri mai vechi, daca acestea ruleaza Android Wear 1.3. Ceasuri mai vechi, care nu au acest sistem de operare, nu se vor putea conecta la iPhone si nu pot fi deci updatate.

Avand in vedere ca aceste ceasuri mai vechi ruleaza bine cu Android, este inca un mister de ce Google a luat aceasta decizie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri