Apple a lansat noul iPad, denumit iPad Pro, gadget despre care Tim Cook, CEO-ul companiei, spune ca reprezinta "cea mai importanta stire despre iPad de la nasterea iPad-ului". Cel mai capabil si puternic iPad creat de Apple va fi, de asemenea, cel mai scump iPad din istorie, dar si cel mai mare.

iPad Pro va avea un pret de pornire de 799 dolari pentru versiunea cu spatiu de stocare de 32 GB. Versiunea cea mai scumpa, cu Wi-Fi si conexiune LTE, va costa 1079 dolari.

Gigantul din Cupertino anunta si un nou iPad Mini, denumit iPad Mini 4, care va incepe sa fie comercializat de la 399 dolari, in timp ce actuala versiune de iPad Mini va avea un pret mai mic, de 269 dolari.

Care sunt punctele forte ale noului iPad Pro

  • 5,6 milioane de pixeli, pe o diagonala de 12,9 inchi, mai mult decat ecranul Retina de la MacBook Pro
  • conform oficialilor Apple, procesorul iPad Pro este mai puternic decat 80% dintre laptop-urile din piata, iar procesorul grafic este mai performant decat 90% dintre concurenti
  • iPad Pro poate fi conectat la o tastatura externa inteligenta si la un stylus, denumit Apple Pencil
  • are o autonomie de 10 ore

Dispozitivele nou lansate vor fi disponibile din noiembrie. Apple Pencil va costa 99 dolari, iar tastatura pentru iPad Pro va avea un pret de 169 dolari.

Apple lanseaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus: ce noutati aduc

Printre plusurile noilor versiuni de iPhone se numara:

  • noul procesor A9, cu 70% mai rapid decat precedentul model si cu 90% mai performant in ceea ce priveste grafica
  • noua camera de 12 megapixeli
  • filmare la calitatea 4K
  • camera frontala de 5 MP

In ceea ce priveste costurile, Apple a decis sa mentina preturile noilor iPhone 6S si 6S Plus la nivelul versiunilor precedente. Pretul de pornire la contractele pe doi ani cu un operator de telefonie mobila incep in Statele Unite de la 199 dolari, pentru iPhone 6S cu 16 GB, si ajung la 499 dolari pentru iPhone 6S Plus in versiunea de 128 GB.

Vechile modele iPhone 6 si 6 Plus se vor ieftini cu 100 de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri