Nu este nicio noutate faptul ca lansarea noilor telefoane mobile Apple starneste un val de interes in randul utilizatorilor de terminale iPhone, iar reprezentantii gigantului american se asteapta deja ca numarul vanzarilor celor doua modele sa depaseasca pragul de 10 milioane de unitati comercializate in prima saptamana de la punerea in vanzare, scrie presa internationala.

Noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus se vand ca painea calda chiar si inainte de a fi lansate. Compania din Cupertino se asteapta ca vanzarile din prima saptamana a noilor terminale iPhone sa depaseasca pragul de 10 milioane de unitati, iar aceasta statistica este data in special de numarul foarte ridicat de precomenzi inregistrat de Apple si partenerii comerciali.

“Suntem pe punctul de a bate recordul de vanzari inregistrat anul trecut cu un nou prag de vanzari din 25 septembrie”, se arata intr-o declaratie oficiala a reprezentantilor Apple.

Gigantul din Cupertino nu a oferit inca o statistica a numarului de precomenzi, dar anul trecut peste 4 milioane de terminale iPhone au fost vandute in primele 24 de ore de lansarea procesului de precomanda.

Mai mult, este de asteptat ca vanzarile Apple din primele zile sa atinga un nou record pe piata din China.

Ceea ce este interesant, in acest an, utilizatorii si-au manifestat un interes mai ridicat pentru modelul cu ecran mai mare al Apple – iPhone 6s Plus.

Analistii din piata se asteapta ca Apple sa vanda pana la finalul acestui an (fiscal) chiar si 80 de milioane de smartphone-uri, asta in conditiile in care estimarea de anul trecut indica un volum de vanzari de circa 74 milioane de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri