Conferinta IT bazata pe tehnologii SAP, organizata de msg systems Romania, a reunit anul acesta la Cluj, in 18-19 septembrie 2015, 100 de specialisti SAP din 6 orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, Targu Mures si Cluj-Napoca.

Keynote speakers in cadrul celei de-a treia editii a conferintei au fost Victor Ionescu, Senior IT Consultant msg systems Romania, Christian Lechner – Principal IT Consultant msg systems ag si Florian Pfeffer – Lead IT Consultant msg systems ag. Toate prezentarile din cadrul sesiunilor tehnice au fost completate de demo-uri live.

Ca si noutate, in cadrul editiei din acest an, 20 de programatori cu experienta au beneficiat de o sesiune practica in cea de-a doua zi a conferintei, unde sub indrumarea specialistilor msg systems, au avut oportunitatea de a lucra si testa cele mai noi tehnologii SAP, prezentate in ziua anterioara a evenimentului.

"Conteaza foarte mult in domeniul IT, indiferent de limbajul de programare in care scrii cod, sa fii la curent cu cele mai noi tehnologii si tendinte, fapt greu de indeplinit in fiecare din proiectele curente. Cel putin la fel de importanta e partea de socializare si schimb de experiente cu oameni din bransa ta. Acestea sunt premisele de la care am plecat, in 2012, cand am decis sa organizam conferinta IT bazata pe tehnologii SAP. Feedback-ul foarte bun al primelor editii si cresterea semnificativa de la an la an a numarului de participanti - in aceasta toamna numarul participantilor inscrisi online este cu aproape 50% mai mare in comparatie cu cel de anul trecut - ne motiveaza sa investim si mai mult timp in analiza si pregatirea subiectelor pentru cei prezenti la urmatoarele editii" – a declarat Horea Ratiu, Director Departament SAP in cadrul msg systems Romania.

msg systems Romania si-a asumat un important rol in formarea si consolidarea unei comunitati active de specialisti SAP ABAP, in Cluj. Pe langa conferinta anuala bazata pe tehnologii SAP, renumitul eveniment la nivel mondial - SAP Code Jam, a fost adus in Cluj tot de catre msg systems. Mai mult, pentru formarea specialistilor in domeniu compania a demarat incepand cu 2010 un program de dezvoltare a unei cariere in domeniul SAP, dedicat exclusiv studentiilor. Prin intermediul acestui curs, studentii au acces la cele mai noi instrumente si tehnologii de interes pentru insusirea si dezvoltarea competentelor in domeniul SAP: aplicatii mobile, solutii cloud, baze de date in memory, etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri