Telefonul mobil a devenit un accesoriu mai mult decat necesar pentru intreaga lume, care se poate transforma in carte de vizita si poate spune multe despre personalitatea sau resursele detinatorului. Tocmai pentru ca sunt atat de folosite si au devenit aproape indispensabile, era de asteptat sa fie create tot felul de modele care mai de care mai spectaculoase, mai interesante si mai neobisnuite.

Foto main: MJTH, Shutterstock

iPhone Princess Plus

iPhone Princess Plus

Telefonul a fost realizat de designerul austriac Peter Aloisson si este facut din aur, avand 318 de diamante. Si-a primit numele de la taietura Princess utilizata pentru 138 din diamantele sale, restul acestora avand taietura de brilliant.

Pret: 126.000 euro

Foto: Youtube

Sony Ericsson Black Diamond

Sony Ericsson Black Diamond

Pretul ridicat al acestuia este datorat tehnologiei folosite pentru crearea lui. Designul ii apartine lui Jaren Goh si are detalii de oglinda din policarbonat si tehnologie organica LED. Totodata, telefonul are doua diamante, unul pe butonul de navigare, iar cel de-al doilea fiind amplasat in partea din spate.

Pret: 214.000 euro

Foto: Youtube

Savelli Smartphone

Savelli Smartphone

Nu exista ceva cu adevarat extraordinar, din punct de vedere tehnic, pe care il poate face un smartphone Savelli, insa designul sau este cel care vinde. Fiecare dintre telefoanele Savelli vine imbracat in aur de 18 karate si poti incrusta orice bijuterie doresti pe una din partile telefonului. In cazul in care diamantele nu sunt suficiente, exista si alte finisaje pe care le poti alege pentru telefon, cum ar fi o piele de animal exotic precum piton sau iguana.

Pret: 223.779 euro

Foto: Savelli

Vertu Signature Cobra

Vertu Signature Cobra

Aflat in topul celor mai scumpe telefoane din lume, Signature Cobra a fost creat de designerul francez Boucheron si ar putea fi considerat cel mai deosebit din lista noastra, din punct de vedere al designului. Probabil va ganditi de ce oare un telefon cu un sarpe pe el poate costa atat de mult. Ei bine, sarpele nu este facut din plastic, ci realizat din dimante, ochii sunt facuti din smaralde, iar corpul este realizat din aproximativ 500 de rubine.

Pret: 221.000 euro

Foto: Vertu Collection

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

A fost produs in doar trei exemplare, iar designul este unul de inspiratie egipteana. A aparut prima data in Elvetia, in anul 2005 si este realizat din aur masiv cu o greutate de 180 de grame. Fatada telefonului este decorata cu diamante negre, iar spatele carcasei este realizat din lemn negru African de peste 200 de ani. Mai mult decat atat, fiecare tasta este taiata dintr-un safir slefuit.

Pret: 714.000 euro

Foto: Gresso

Diamond Crypto Smartphone

Diamond Crypto Smartphone

Telefonul este o creatie a renumitului designer Peter Aloisson pentru compania ruseasca JSC Ancort. Are o carcasa din platina decorata cu 50 de diamante, dintre care 10 sunt cele albastre rare, iar logo-ul companiei si butonul de navigatie sunt realizate din aur roz de 18 karate. Ca un bonus, telefonul ofera protectie impotriva rapirii si santajului tehnologic.

Pret: 928.000 euro

Foto: Youtube

GoldVish Le Million

GoldVish Le Million

Acest telefon a intrat in cartea recordurilor pe data de 29 ianuarie 2008, ca cel mai scump telefon vandut la The Millionaire Fair de la Cannes. Produs de compania GoldVish, a fost proiectat de designerul Emmanuel Gueit pentru colectia Illusion. Este realizat cu o carcasa din aur alb de 80 de karate si este imbracat in diamante de 20 de karate. Telefonul este disponibil doar la comanda.

Pret: 928.000 euro

Foto: Youtube

iPhone 6 Amosu Call of Diamond

iPhone 6 Amosu Call of Diamond

Ce face acest iPhone atat de special? Pai sa vedem, logo-ul Apple este realizat complet din diamante, iar in total exista peste 6.000 de mici diamante pe tot telefonul. Nu exista foarte multe modele fabricate, ele fiind facute la comanda, deoarece pe langa pretul exagerat, designul este facut manual si poate dura pana la doua luni.

Pret: 2.5 milioane de euro

Foto: Youtube

iPhone 5 Black Diamond

iPhone 5 Black Diamond

Diamantul negru este unul dintre cele mai rare din lume. Stuart Hughes a fost cel care a reusit sa gaseasca unul dintre aceste diamante negre si sa il incrusteze in acest model de iPhone personalizat. Aur, diamante si alte pietre pretioase fac din acest telefon o bijuterie extrem de rara, existand un singur exemplar. Un om de afaceri din China si-a dorit ca el si doar el sa detina acest telefon.

Pret: 13 milioane de euro

Foto: iPhone5 Black Diamond

Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6

Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6

Acest model nu are sute de diamante incrustate ca restul din lista noastra, dar are insa ceva special. Pe spatele carcasei din aur de 18 karate se afla un diamant roz mare. Motivul pentru care pretul este unul atat de exagerat se datoreaza tocmai acestui diamant.

Pret: 43.4 milioane de euro

Foto: Falcon SuperNova