GDC Telecom, unul dintre principalii furnizori de echipamente si solutii de comunicatii unificate, devine distribuitor oficial al produselor FIBARO pentru piata din Romania.

Compania romaneasca isi extinde astfel portofoliul cu un nou segment de business, intrand pe piata automatizarii cladirilor cu FIBARO, cea mai buna solutie de Home Automation din lume.

Dispozitivele ce alcatuiesc sistemul FIBARO utilizeaza tehnologia wireless Z-Wave pentru a comunica intre ele, oferind un spectru larg de solutii si aplicatii, ce transforma orice locuinta obisnuita intr-una inteligenta. Senzorii Z-Wave Fibaro sunt complet independenti si nu necesita cablare separata, sistemul oferind libertate deplina in comunicare si control, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile smart si camerele VoIP disponibile. Altfel, de la smartphone la smarthome nu mai este doar un concept demn de scenarii SF, ci a devenit o realitate. Printr-un simplu touch, utilizatorii pot controla temperatura si iluminatul, reducand consumul de energie, sau isi pot securiza locuinta, prin monitorizarea usilor si ferestrelor.

Sistemul FIBARO detecteaza cu usurinta intrarea prin efractie, inundatiile sau incendiile pentru a mentine siguranta caselor si cladirilor de birouri. Casa inteligenta imbunatateste confortul, comoditatea, siguranta si gestionarea energiei pentru consumator, creand o experienta completa. In noul sau rol, GDC Telecom va dezvolta reteaua de distributie FIBARO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri