Telekom lanseaza noi oferte pentru clientii prepaid prin intermediul platformei online Tadaaam dedicata utilizatorilor de cartele preplatite. Platforma gazduieste emisiunea „Tadaaam Show” powered by Telekom prezentata de vloggerul Mikey Hash si Pandalie, un personaj care a intrat recent in familia T. Aventurile lui Pandalie si ofertele speciale pentru clientii prepaid pot fi urmarite in fiecare miercuri pe pagina oficiala a emisiunii.

Prima oferta lansata pe platforma „Tadaaam Show” si dedicata mediului online a fost GigaShare. Prima etapa a acestei campanii a vizat 199 de utilizatori de cartele preplatite Telekom care i-au trimis lui Pandalie un SMS au primit 1 GB trafic de date pentru ei si inca 5 GB pe care sa-i imparta cu 5 prieteni. In a doua etapa, acestia pot, la randul lor, sa trimita cate 1 GB catre alti 5 prieteni, mecanismul continuand pana la alocare a 100.000 de GB.

Telekom lanseaza campania GigaWeekend, oferta prin care clientii prepaid pot accesa in timpul weekend-ului 1GB trafic de date, gratuit.

Clientii Telekom care au active una dintre extraoptiunile prepaid din portofoliul curent (Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L, Extra XL) pot solicita, in fiecare weekend, un bonus de 1GB trafic de date national. Acesta este valabil pe perioada weekend-ului, din momentul activarii sale si pana duminica la ora 23:59, si poate fi reactivat in weekend-urile urmatoare pana pe 31 decembrie 2015. Viteza maxima pentru traficul de date inclus este de pana la 21,6 Mbps pentru download si 5,76 Mbps pentru upload.

Bonusul poate fi activat in intervalul sambata, ora 00:01 - duminica, ora 23:59, trimitand in fiecare weekend un SMS la numarul 888 sau din aplicatia MyAccount, fara a exista o limita a numarului de weekend-uri. Clientii pot utiliza bonusul cat timp au activa pe cont o extraoptiune eligibila, iar cartela este in perioada de valabilitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri