Orange, Vodafone si Telekom Romania au introdus pe site-uri posibilitatea de a precomanda cele mai noi telefoane Apple, iPhone 6S si iPhone 6S Plus. „La liber”, terminalul poate fi achizitionat cu preturi pornind de la peste 700 de euro.

In cazul Orange Romania, pretul iPhone 6S de 16 Gb, cu abonament, este de 419 de euro, abonamentul fiind de 42 de euro/luna. La liber pretul standard este de 739 de euro. Pretul cu abonament pentru iPhone 6S Plus este de 519 euro, in timp ce fara abonament costa 839 de euro.

In cazul Vodafone Romania, pretul la abonament al iPhone 6S porneste de la 200 de euro, cu plata lunara a 69 de euro prin Red 69. La liber, terminalul are pretul de 749 de euro. iPhone 6S Plus costa de la 99 de euro, cu plata lunara a unui abonament de 89 de euro, in timp ce fara abonament, pretul este de 849 de euro.

In cazul Telekom Romania, iPhone 6S este disponibil incepand cu pretul de 1.399 lei pentru varianta de 16GB, iar iPhone 6S Plus incepand cu pretul de 2.199 lei in varianta de 64GB, cu abonamentul Mobil XXL (24 luni). La liber, telefonul costa 3.400 de lei, in timp ce iPhone 6S Plus costa, la liber, 4.400 de lei.

Toti trei operatorii au si oferte speciale, in functie de mai multi factori - daca te portezi de la un concurent, daca ai o anumita vechime, puncte de fidelitate. Precomenzile vor fi livrate in prima jumatate a lunii octombrie.

In retail, la eMag, iPhone 6S are pret de pornire de la 3.500 de lei, in timp ce iPhone 6S Plus porneste de la 4.000 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri