Sony este, fara indoiala, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume si va ramane un reper in industrie, chiar daca gigantul japonez nu traverseaza cea mai buna perioada din existenta sa.

Lansarea noii game de smartphone-uri din seria Xperia Z5 (modelele compact, standard sau premium) a devenit rapid tinta industriei, dupa ce varful de gama al japonezilor promite caracteristici de varf si se poate dovedi un concurent de temut pentru marii producatori de telefoane cu Android, precum si pentru noile iPhone.

Daca Sony Xperia Z5 Premium promite primul display cu rezolutie 4K, modelul standard Xperia Z5 poate fi un jucator demn de invidiat mai ales pentru cateva carateristici de varf pe care le detine.

Punctul forte al noului Xperia Z5 este camera foto – care de aceasta data dispune de o rezolutie de 23 megapixeli cu posibilitate de filmare in modul 4K (2160p), fiind sprijinita de 3GB memorie RAM si un procesor QualComm Snapdragon 810 de ultima generatie.

Cu o greutate de 154 de grame si suport pentru memorie tip Nano-SIM si o capacitate de stocare de 32GB, noul smartphone al celor de la Sony beneficiaza de un display cu o diagonala de 5,2 inch si o rezolutie de 1920x1080p, asta desi ne-am fi dorit ca acest smartphone sa incorporeze un ecran cu rezolutie 2K (Quad-HD), un standard pe care azi producatori precum Samsung ori LG il ofera pe varfurile lor de gama.

Printre alte functii de care beneficiaza noul smartphone al Sony, Xperia Z5 beneficiaza de standardul Wi-Fi ac, de viteza mare, tehnologie high-resolution audio, o tehnologie de incarcare rapida a telefonului (denumita Quick Charge 2.0), care permite incarcarea acestuia la 60% in numai 30 de minute, iar un alt avantaj fiind oferit de baterie, smartphone-ul celor de la Sony avand un acumulator Li-Ion de 2.900 mAh.

Sony Xperia Z5 vine echipat cu sistemul de operare Android Lollipop 5.1.1.

Punctul forte al Sony Xperia Z5 este camera, iar in momentul de fata varful de gama al celor de la Sony este comparat cu noile smartphone-uri de la Samsung (Galaxy S6) sau Apple (iPhone 6s Plus).

Diferenta dintre Sony Xperia Z5 si iPhone 6s Plus

Diferenta dintre camera Sony Xperia Z5 si Galaxy S6

Noul Sony Xperia Z5 are un pret de vanzare mediu de circa 700 de euro, pret fara conectare la abonament, echivalentul a circa 3.000 de lei. In momentul de fata Sony Xperia Z5 este disponibil la pretul de 4.000 de lei in oferta celor de la EuroGSM.

Sony traverseaza o perioada nu foarte buna, mai ales pe segmentul vanzarii de echipamente mobile, in momentul de fata vanzarea de console de gaming, dar productia video fiind cele care sustin pe linia de plutire business-ul japonezilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri