UPC Business, divizia pentru clienti companii a UPC Romania, anunta lansarea Active Play TV, un serviciu care permite difuzarea de continut cu ajutorul unei platforme ĩn Cloud, pe baza unui mediabox conectat la un display. Noul serviciu se adreseaza ĩn principal clientilor companii cu afaceri ĩn industria hoteliera, de sanatate si wellness, universitati si institutii de administratie publica. Acest nou serviciu completeaza portofoliul UPC Business, care deja include si solutia Cloud TV dedicata companiilor din domeniul ospitalitatii, ce ofera continut TV pe platforma internet (TV over IP) prin integrarea serviciilor de voce, video si date.

Serviciul Active Play TV de la UPC Business ofera companiilor din domeniul ospitalitatii (hoteluri, restaurante, cafenele) si cel al serviciilor de sanatate si educatie, posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor lor continut TV. Mediabox-ul prin intermediul caruia este oferit acest serviciu permite managementul de continut la distanta, controlul meniului televizorului, precum si difuzarea de materiale publicitare.

“Lansarea UPC Active Play TV face parte din strategia noastra de a oferi in permanenta clientilor companii solutii integrate de comunicatii pentru afacerile lor. Dupa ce, la ĩnceputul acestui an am lansat Cloud TV pentru industria hoteliera, si aceasta noua solutie a UPC Business ofera flexibilitate si poate fi personalizata ĩn functie de cerintele specifice ale fiecarei afaceri. Lansarea noului serviciu sustine preocuparea noastra continua pentru inovatie si ne apropie de obiectivul de a deveni un partener pe care clientii pot conta oricand se gandesc la comunicatii”, declara Tiberius Popa, Director UPC Business.

Clientii UPC Business care aleg acest serviciu vor pune la dispozitia UPC materiale video, audio, prezentari, streaming-uri live, etc, pentru a fi ĩmpachetate si transmise catre locatiile specificate, sub forma unui continut TV ĩntr-un format preagreat. Ĩn completarea continutului clientului, UPC si partenerii sai ofera un continut suplimentar, disponibil pe o platforma dedicata, prin reteaua IP a UPC Romania.

Clientii care vor opta pentru noul serviciu vor beneficia de o solutie dedicata si inovativa – ĩn Cloud – si vor avea acces la continut TV pe baza unui abonament lunar. Ei vor putea alege varianta de abonament ce permite si difuzarea de materiale publicitare ale altor companii sau varianta care difuzeaza continut exclusiv. Printre functionalitatile suplimentare oferite de solutia UPC Active Play se numara serviciile de cablare structurata - un sistem profesional de cablare voce-date, ce ofera o mai buna conectivitate, flexibilitate si fiabilitate. Sistemele de cablare structurata furnizeaza o platforma universala pe care se poate dezvolta ulterior orice sistem informatic.

Echipamentul tehnic al serviciului UPC Active Play TV este oferit gratuit, ĩn custodie pe toata perioada contractuala, clientii avand nevoie de televizor cu port HDMI si cel putin o conexiune internet de la UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri