Noul smartphone al companiei japoneze Sharp face tot ce te-ai astepta sa faca – suna, trimiti SMS-uri, accesezi eMail-uri si poti seta alarme. In plus insa, arata ca un mic robot care danseaza.

RoBoHoN are o multime de facilitati, inclusiv un asistent digital, recunoastere a vocii, proiector integrat si procesor quad-core. Are o inaltime de 7,5 inci si telefonul care merge si vorbeste a fost in centrul atentiei la un targ de electronice din Tokyo, CEATEC.

Dupa ce compania a inregistrat pierderi de 13 miliarde de dolari in ultimii patru ani, Sharp incearca sa revina pe profit (si sa devina din nou relevanta) intr-o industrie eclipsata de jucatori precum Apple, Samsung si Sony.

Executivii companiei au aratat cum RoBoHoN raspunde comenzilor vocale pentru a face un selfie, de exemplu, ca apoi sa il proiecteze pe masa, pentru a putea fi vazut. Se inclina respectuos in fata „stapanului” si poate deveni videofon, la nevoie.

Pretul terminalului nu a fost inca facut public.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri