Western Digital Corporation si SanDisk Corporation anunta incheierea unui proces de achizitie a SanDisk de catre Western Digital. In total, SanDisk a fost evaluata la 19 miliarde de dolari, iar tranzactia a fost aprobata de catre consiliul de administratie al ambelor companii.

Aceasta achizitie va conduce la lansarea de produse si tehnologii noi, de ultima generatie, inclusiv dispozitive bazate pe memorii NVM (non-volatile). Tranzactia dubleaza practic adresabilitatea companiei Western Digital si ii extinde participatia in segmente de piata care sunt acum in crestere.

SanDisk are o experienta de piata de 27 de ani, avand expertiza in dezvoltarea de produse NVM si solutii de stocare. Achizitia SanDisk va conduce Western Digital la crearea de produse bazate pe tehnologia NAND, cea mai mare companie de stocare din lume asigurandu-si astfel accesul la tehnologii solid state de ultima generatie

In ultimii ani Western Digital a derulat o serie de achizitii de companii care ajuta la dezvoltarea de noi produse si tehnologii menite sa pozitioneze compania in piata ca lider tehnologic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri