Gigaset SL150 are sunete polifonice, vibratii si ecran color nu e un celular, ci ultimul tip de telefon fix. W800 tine minte echivalentul a 10-12 CD-uri cu muzica nu e MP3 Player, ci un utimul tip de celular. Ambele s-au lansat in Romania.
Mai am o ghicitoare: cand crezi ca vei putea pune mana pe un astfel de telefon? Oricand ai chef. Incepand de ieri, sunt disponibile in Romania. Intr-o singura zi s-au lansat la noi douasprezece noi modele de telefoane. Celularele tin minte vreo 10-12 CD-uri cu muzica ori fac fotografii de doi megapixeli. La randul lor, telefoanele fixe sunt atat de performante, incat le poti confunda foarte usor cu un celular.

MODELE.

Cei de la Sony Ericsson au prezentat sase noi medele de telefoane mobile. Printre ele, W800, primul telefon mobil Walkman din lume. Il poti folosi pentru a asculta muzica sau pentru a face fotografii de doi megapixeli. Probabil ca te intrebi cate melodii si fotografii de dimensiuni mari pot incapea in memoria unui telefon. Nu-ti face probleme, poate stoca pana la 500 de megabytes (MB). Asta inseamna in jur de 150 de melodii sau cateva sute de poze (depinde de rezolutie). Bateria ii rezista cel putin 30 de ore.

Z800 ESTE UN TELEFON 3G.

Cand aceste servicii vor fi disponibile in tara noastra (adica pana la sfarsitul acestui an), il vei putea folosi pentru a naviga pe Internet la viteze foarte mari, pentru a descarca filme, muzica, si asa mai departe. Pana atunci, il poti folosi pentru a-ti citi mailurile direct de pe telefon sau pentru a-ti organiza mai bine intalnirile de afaceri (si nu numai).

CONECTARE.

K600 asigura si el posibilitatea de conectare la retele 3G, inclusiv videotelefonie, si are o camera foto de 1,3 megapixeli. K300 se adreseaza celor care fac primele fotografii sau filme pe telefonul mobil. Tine minte! 120 de videoclipuri a cate zece secunde fiecare sau 500 de imagini VGA. Au mai fost prezentate modelul de telefon J300 si un card PC UMTS/EDGE: CG95.

Siemens nu s-a lasat mai prejos cu telefoanele fixe si a prezentat sase noi modele de telefoane cordless (folosesc pentru posturile telefonice fixe, dar nu au fir transmisia intre receptor si baza se face prin unde radio).

Au toate caracteristicile care te-ar duce cu gandul la un telefon mobil. Singura diferenta este ca nu mai pot fi folosite la o distanta mai mare de cateva zeci de metri de casa.

TELEFOANELE FIXE RIPOSTEAZA

Modelele Siemens C340 si C345 au avertizare optica in momentul in care se primeste un apel telefonic. Sunt dotate cu sunete si hands-free-ul incorporat. In plus, pot trimite mesajele scrise daca reteaua de telefonie fixa le ofera utilizatorilor aceasta posibilitate. Insa, cu putin timp in urma, RomTelecom anunta ca va introduce acest serviciu. Deocamdata este vorba de telefoanele publice. Mai tarziu insa, s-ar putea sa urmeze si posturile telefonice private. Gigaset SL100 si 150 sunt telefoane fixe fara fir, pe care toti prietenii vostri le vor confunda cu un telefon mobil. Au ecranul color de inalta rezolutie, sunetele polifonice, baterie cu vibratii, stiu sa faca transfer de date si sa descarce sunete polifonice. Pe langa statia de baza la care se conecteaza linia telefonica, au un incarcator cu stativ, care poate fi instalat oriunde in casa. Ca sa fie tacamul complet, exista si hands-free incorporat. Gigaset S100/150 poate trimite SMS-uri lungi de pana la 640 de caractere. Au si functie de apelare vocala si indica numarul de telefon al apelantului. Serviciul CLIP (Caller Line Identification Protocol) este oferit astazi de toti operatorii de telefonie fixa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri