Cisco si Ericsson anunta intrarea intr-un parteneriat global pentru crearea retelelor viitorului. Clientii vor avea astfel acces la cele mai bune produse si servicii oferite de ambele companii in segmente ca: routing, centre de date, cloud, retelistica, mobilitate, management si control al retelelor.

Intr-o lume condusa de mobilitate, cloud si digitalizare, retelele viitorului vor necesita noi principii de design care sa le asigure agilitate, autonomie si securitate. Cisco si Ericsson vor adresa impreuna aceasta provocare, oferind servicii de administrare si consultanta end-to-end, asupra intregii arhitecturi de retea, inclusiv 5G, cloud, IP si IoT.

Parteneriatul strategic va fi un factor cheie pentru a genera cresteri in urmatorii 10 ani. Efectul va fi vizibil inca din 2016, cand cele doua companii asteapta o majorare a veniturilor. Pana la finalul anului 2018, acordul creeaza o oportunitate de crestere a veniturilor cu 1 miliard de dolari pentru fiecare companie, in masura in care Cisco si Ericsson isi vor uni eforturile si investitiile pentru a aduce valoare adaugata in pietele in crestere.

Hans Vestberg, presedinte si Chief Executive Officer, Ericsson: „Cisco si Ericsson impartasesc aceeasi viziune asupra rolului strategic al retelei in transformarea digitala a mediului Enterprise si a industriilor, iar impreuna vom continua sa modelam Societatea Permanent Conectata (en: Networked Society). Initial, parteneriatul se va concentra pe furnizorii de servicii, apoi pe oferirea de oportunitati pentru companii si pe accelerarea dezvoltarii si adoptarii serviciilor IoT in toate industriile. Pentru Ericsson, acest parteneriat intareste, de asemenea, dezvoltarea strategiei diviziei IP din ultimii ani si este o miscare strategica pentru propria noastra transformare”.

Chuck Robbins, Chief Executive Officer, Cisco: „Pe o piata in miscare, companiile de succes vor construi parteneriate strategice pentru a accelera inovatia, dezvoltarea si crearea de servicii cu valoare suplimentara pentru client. Odata cu anuntul de azi, doi lideri vizionari din industrie se reunesc avand solutii inovative si culturi complementare. Am lucrat alaturi de Ericsson, pe parcursul anului trecut, pentru dezvoltarea strategiei viitorului lider al industriei, pe care astazi incepem sa o implementam. Acest parteneriat este benefic celor doua companii, generand cresteri pentru acestea, clientilor nostri, prin valoare adaugata pe care o oferim, precum si la nivel de industrie, prin solutiile inovative pe care le vom propune".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri