Orange lanseaza astazi in teste cu utilizatori din Romania Orange Smart Home, o solutie simpla prin care casa poate fi monitorizata si controlata de la distanta, prin intermediul telefonului mobil. Astfel, dilemele de tipul „oare am scos fierul din priza?”, „am incuiat usa?” si nu numai vor putea fi rezolvate mult mai usor. Orange este primul operator mobil din Romania care intra in domeniul caselor inteligente, in acord cu ambitia sa de a-i conecta pe oameni cu ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei.

„Evolutia tot mai rapida a tehnologiei ne apropie din ce in ce mai mult de momentul in care telefonul va deveni practic telecomanda vietii noastre. Pe langa toate echipamentele si gadgeturile de care ne folosim acasa, inovatiile din ultimii ani ne ajuta sa avem un control mai bun al casei noastre, prin intermediul telefonului mobil, oricand avem nevoie si oriunde ne aflam, pentru a ne bucura de o viata mai confortabila si mai sigura si pentru a consuma mai putina energie.” a spus Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange Romania.

O solutie simpla, usor de instalat si folosit

Solutia Orange Smart Home include 6 tipuri de senzori – senzor de fum, senzor de miscare, senzor de inundatie, senzor pentru usa/ fereastra, priza inteligenta si camera Wi-Fi – conectati la un dispozitiv central. Toate aceste dispozitive sunt fara fir si sunt usor de instalat.

Supravegherea si controlarea de la distanta a locuintei se vor putea face pe telefon sau tableta, prin aplicatia Orange Smart Home[1], sau pe PC, prin intermediul unei platforme online. In functie de propriile nevoi, clientii vor putea programa echipamentele pentru diferite actiuni si scenarii. De exemplu, utilizatorii vor putea alege ca la activarea senzorului de miscare sa primeasca alerte prin SMS sau e-mail, dar si sa se declanseze inregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi.

Acum in teste cu utilizatorii

Fiind vorba despre o propunere inovatoare pe piata de telefonie mobila, Orange deschide astazi o sesiune de testare cu utilizatorii – atat clienti, cat si angajati din diferite departamente ale companiei - pentru a putea lua in considerare feedbackul acestora in conditiile unei testari reale inainte de lansarea comerciala si a le oferi o experienta potrivita cerintelor si asteptarilor lor, de la momentul instalarii si pana la folosirea de zi cu zi. Astfel, participantii vor fi invitati sa ofere constant feedback-ul lor pe o platforma dedicata serviciului, timp de 2 luni.

Cei care vor sa faca parte dintre cei 50 de clienti selectati sa testeze Orange Smart Home pot aplica pe www.orange.ro/smarthome pana pe 15 noiembrie.

Orange are deja o traditie de testare cu utilizatorii a produselor si serviciilor pe care le pregateste. Astfel de sesiuni de testare au fost realizate si pentru serviciul Orange TV, pentru stick-ul Orange TV, dar si pentru serviciul de internet de mare viteza 4G+.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri