TAG Heuer, unul dintre cei mai mari si renumiti producatori de ceasuri elvetiene din lume, a lansat primul sau smartwatch in cadrul unui eveniment desfasurat la New York.

Connected, dupa cum a fost numit de producatorul elvetian, este primul pas al companiei spre industria viitorului a ceasurilor de mana inteligente (smartwatch), dispozitivul avand un pret de vanzare de 1.500 de dolari.

TAG Heuer Connected, un dispozitiv dezvoltat in parteneriat cu Google si Intel, dispune de un ecran de 1,5 inch cu tehnologie LTPS LCD, acoperit cu o sticla rezistenta la zgarieturi, cu rezolutie 360 x 360 pixeli, o memorie interna de 4GB si o baterie de circa 400 mAh.

TAG Heuer Connected mai dispune, printre altele de senzor giroscop, microfon si include conexiune Bluetooth si Wi-Fi.

Smartwatch-ul TAG Heuer cantareste in jur de 50 de grame, are o latime de 46mm si este compatibil cu dispozitive care ruleaza cu sistemele de operare Android si iOS.

Interesant de mentionat este faptul ca utilizatorii care vor achizitiona un astfel de ceas, ar putea, dupa doi ani de utilizare, sa plateasca in plus 1.500 de dolari pentru a schimba smartwatch-ul si a-si achizitiona un ceas din seria Carrera, al carui pret se invarte in jurul a 3.000 de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri