Oamenii de afaceri au sesizat in ultima perioada ca business-ul lor nu depinde doar de concurenta clasica ci si de dezvoltarea tehnologiilor care, peste noapte, ii poate lasa fara clienti, dar si fara obiectul muncii.

Mediul de afaceri concurential din Romania ia si el in serios noile modele de afaceri construite pe algoritmul infamului serviciu de taximetrie Uber, cel mai valoros start-up tehnologic al momentului -, care au inceput sa se faca vizibile in cat mai multe domenii.

Pasul spre online e facut deja de multi dintre micii si marii antreprenori, iar adaptarea la noile modele de business tinde sa devina o chestiune de supravietuire.

Invitati la Adevarul Live Financiar, Felix Patrascanu – cofondator si director la Fan Courier – si Lucia Morariu – presedinte si director general la agentia de turism Eximtur – au vorbit despre amenintarile venite din online, dar si despre lupta antreprenorului onest cu “o piata care pe zi ce trece este mai neconcurentiala pentru contribuabilul roman”si motivele pentru care orice tanar ar trebui, totusi, sa intre in afaceri.

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.ro.

Sursa foto: Prathan Chorruangsak

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri