Telekom lanseaza oferta speciala de sarbatori pentru utilizatorii de cartele preplatite, cu mai multe beneficii, garantate pe viata. In perioada 16 noiembrie 2015 – 14 ianuarie 2016, clientii noi si cei existenti care isi activeaza una dintre extraoptiunile disponibile in portofoliul Telekom Romania vor primi mai multe beneficii garantate pe viata, la fiecare activare sau reactivare a extraoptiunii alese.

Astfel, la activarea extraoptiunii Extra S pentru doar 4.95 euro (plus TVA), utilizatorii primesc, garantat pe viata, beneficii, precum minute si SMS-uri nelimitate in retelele Telekom, 500 MB si 500 de minute nationale si internationale catre retele fixe sau SMS nationale si 100 de minute internationale catre retelele mobile. Pentru 5.95 euro (plus TVA), clientii care opteaza pentru extraoptiunea Extra Date M primesc de doua ori mai multe beneficii: 1 GB trafic de date la viteza 4G, 1000 de minute nationale si internationale catre retelele fixe sau SMS nationale si 200 de minute internationale catre retelele mobile.

Clientii existenti care reactiveaza sau migreaza de la optiunile vechi la optiunile din promotia Telekom de sarbatori (Extra S/ Extra Date M/ Extra Voce M/ Extra L si Extra XL) vor primi automat noile beneficii, pe viata, la fiecare reactivare a extraoptiunii.

„Tuturor ne plac cadourile si ofertele de Craciun si ne-am dori ca sarbatorile de iarna sa dureze cat mai mult. Pentru clientii care utilizeaza cartele Telekom, acest lucru chiar este posibil. Oferta de Craciun lansata anul acesta permite tuturor clientilor Telekom sa isi pastreze beneficiile primite in perioada promotionala, la orice reactivare a extraoptiunilor, pe viata.”, a declarat Mihaela Cavaleru, manager, produse si oferte prepaid, grupul de companii Telekom Romania.

De asemenea, utilizatorii de cartele preplatite Telekom beneficiaza de mai mult internet pe mobil prin bonusul GigaWeekend care ofera 4GB trafic de date pe luna la extraoptiunile din oferta. In fiecare weekend, utilizatorii de cartele preplatite Telekom beneficiaza de 1GB trafic de date, gratuit. Acesta poate fi activat in intervalul sambata, ora 00:01 - duminica, ora 23:59, trimitand in fiecare weekend un SMS la numarul 888 sau din MyAccount.

In plus, clientii Telekom pot comunica nelimitat in orice retea prin aplicatia WhatsApp si in reteaua Telekom Romania prin SMS, MMS si aplicatia Joyn by Telekom, indiferent daca au sau nu o extraoptiune activa sau credit disponibil, in perioada activa a cartelei.

Principalii concurenti ai Telekom sunt Orange, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri