Google a castigat un nou contract in fata celor de la Microsoft si Yahoo, cu care se intrece pentru castigarea unor pozitii in cadrul a cat mai multe produse software, care sa se bazaze pe tehnologiile proprii
Google Inc. a semnat un acord cu producatorul de software financiar Intuit Inc. in urma caruia, urmatorul produs al Intuit va include servicii tehnologice oferite de Google. Intuit produce programe care ajuta companiile de dimensiuni mici sa tina evidenta financiara a tuturor operatiunilor. Noul software al celor de la Intuit se va numi QuickBooks si va fi lansat la sfarsitul acestui an.

Intuit isi va incuraja clientii prin QuickBooks sa isi creeze o campanie online de promovare a afacerii lor, plasarea publicitatii urmand sa fie realizata prin sistemul Google AdWords. Potrivit Washington Post, utilizatorii noului software vor putea sa isi listeze produsele online direct din software, fara a mai incheia un acord cu Google.

De asemenea, noul program va permite utilizatorilor sai sa fie inclusi pe gratis in hartile Google, realizand astfel o mai buna promovare. Intuit a anuntat ca pe viitor va include in software-ul sau sau si functia Google's desktop-search.

Acest contract este in avantajul ambelor companii, Intuit realizand un produs mai bun iar Google luand o optiune serioasa in atragerea publicitatii din partea companiilor de dimensiuni mai mici, care nu sunt obisnuite cu promovarea online.

Intuit a nai anuntat achiziotionarea unui producator de software din San Franciso pentru 60 milioane de dolari, produsele companiei californiene fiind folosite de retailerii care doresc sa isi identfice si sa isi faca cunoscute ofertele potentialilor clienti prin intermediul Internetului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri