Orice business de succes se cunoaste dupa PC-urile folosite, care ajuta la obtinerea performantei. Care sunt insa semnele ca este timpul sa schimbi PC-ul si cum alegi cel mai potrivit dispozitiv pentru birou?

Alegi un dispozitiv de business pentru prima data sau vrei sa echipezi tot biroul cu noi dispozitive? Intel ofera cele mai noi tehnologii, pregatite sa tina pasul cu tine si sa aduca rezultate.

Laptopurile vechi functioneaza mai greu comparativ cu cele mai noi de pe piata, reparatiile costa mult si businessul poate fi tinut in loc din aceasta cauza. In plus, nu sunt dotate cu cele mai noi tehnologii de securitate, ceea ce pune in pericol datele unei afaceri, indiferent de marimea si complexitatea acesteia.

Cea de-a sasea generatie a gamei de procesoare Intel® Core™ ofera o performanta de 2,5 ori mai mare comparativ cu un sistem mai vechi de cinci ani si o autonomie mai mare de 3 ori. Noile sisteme, bazate pe cele mai noi procesoare Intel® Core™, pornesc instant si isi fac actualizarile imediat pentru ca angajatii sa nu astepte. Acest lucru se traduce prin multitasking rapid si rezultate crescute.

In prezent, exista o varietate de forme si dimensiuni – de la traditionalul desktop PC la laptopuri 2 in 1 si mini PC-uri, toate dotate cu caracteristicile de securitate si tehnologiile de business necesare pentru o afacere de succes.

Lucrul de oriunde, mai usor ca oricand
Pentru oamenii de afaceri care nu lucreaza neaparat de la un birou, ci de oriunde, un dispozitiv 2 in 1 este cel mai potrivit. Oferind performanta unui laptop si mobilitatea unei tablete intr-un singur dispozitiv, laptopurile 2 in 1 au o performanta de doua ori mai mare comparativ cu un PC vechi de 4 ani. In plus, sunt cu 50% mai usoare si ofera o performanta grafica de 7 ori mai mare, porneste instant, in doar 0,5 secunde, fiind gata de lucru in orice situatie. Este ideal pentu o zi de lucru, bateria avand o autonomie de pana la 10 ore cu o singura incarcare.

Securitatea datelor cu Intel® vPro™
Pentru mobilitate absoluta in business, specifica oamenilor de afaceri care calaresc foarte mult, laptopurile sunt ideale, acestea devenind din ce in ce mai mobile. In plus, datorita tehnologiei Intel® vPro™, datele sunt pastrate in siguranta mereu si departamentele de IT ale companiilor pot gestiona si securiza dispozitivele si reteaua, de la distanta, oferind un mod mai bun de a lucra.

Pentru mobilitate si mai mare si un mod de lucru modern si eficient, tabletele cu tehnologie Intel sunt ideale in orice fel de sarcini on-the-go.

O afacere care se ocupa de editare video, randare 3D, grafica computerizata? Desktop PC-urile echipate cu cea de-a sasea generatie a gamei de procesoare Intel® Core™, cele mai performante de pana acum ale companiei, ofera cel mai bun suport in activitatea de zi cu zi.

Conferinte moderne cu cele mai mici PC-uri din lume
Intel® Compute Stick si Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC) sunt cele mai noi forme ale
PC-ului cu tehnologia Intel, ocupand incredibil de putin spatiu la birou. Cele doua mini PC-uri vin
cu noutatea absoluta in materie de computing la distanta, fara cabluri. Intel® Remote
Keyboard
este o aplicatie creata special pentru cele doua mini PC-uri Intel. Este disponibila
gratuit in App Store si Google Play. Tranforma tableta sau smartphone-ul in telecomanda,
permitandu-i utilizatorului sa controleze PC-ul de la distanta din orice loc al casei.
Intel® Remote Keyboard se instaleaza rapid, in patru pasi simpli si ofera tastatura QWERTY
completa, inclusiv tastele Ctrl, Alt, Esc pentru Windows, trackpad care include click dreapta si
stanga, scroll bar.

Software-ul Intel® Unite™ functioneaza cu ajutorul unor mini-PC-uri selectate, bazate pe
procesoarele Intel® Core™ vPro™. Cu ajutorul acestei aplicatii actualele sali de conferinta sunt
modernizate si transformate in spatii inteligente cu securitate crescuta.
Software-ul a fost lansat ca o solutie noua de business eficienta din punct de vedere al costurilor
pentru o colaborare usoara, intuitiva si pentru productivitate.

O gama variata de dispozitive de business sunt disponibile in oferta cel.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri