iPhone-urile au reprezentat de-a lungul timpului o sursa de „emotii” legate de autonomia acumulatorilor, terte baterii externe reusind sa mai diminueze problemele de acest fel. Acum, Apple a dezvaluit propria carcasa Smart Battery pentru iPhone 6 si 6S, disponibila in magazinele online, scrie The Verge.

Carcasa, care prelungeste la pana 18 ore autonomia bateriei fiind conectat la Internet 4G, sau 20 de ore de playback video, costa 100 de dolari.

Produsul este, practic, o carcasa aparent normala, in doua culori, cu exterior din silicon si o mica umflatura. Per total, seamana cu carcasele curente ale companiei, fiind doar putin mai groase.

Smart Battery Case se incarca via un lightning port standard, fiind compatibila cu incarcatoarele Apple. Utilizatorii pot incarca atat telefonul cat si bateria, simultan. Inca nu se stie daca vor fi disponibile carcase similare pentru modelele Plus sau iPhone 5S.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri