In parteneriat cu Azimo si WorldRemit, doi dintre cei mai importanti operatori de transfer digital de bani, la nivel international, Vodafone Romania introduce un nou serviciu pentru clientii sai – serviciul de transfer international de bani prin Vodafone M-Pesa. Intr-un mod sigur si inovator, noul serviciu faciliteaza transferurile de bani din strainatate, de la orice persoana din Europa, Statele Unite ale Americii si Canada catre orice client de servicii mobile al Vodafone Romania.

Utilizatorii Vodafone Romania care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiti in peste 2.100 de locatii semnalizate M-Pesa, din intreaga tara, sau ii pot folosi pentru a plati, direct de pe mobil, facturi de utilitati, pentru a face plata la diversi comercianti sau pentru reincarcarea Cartelei Vodafone. Utilizatorii Vodafone Romania care nu detin un cont M-Pesa vor avea acces la fonduri dupa ce se inregistreaza pentru serviciul M-Pesa, la cea mai apropiata locatie Vodafone M-Pesa.

“Le oferim clientilor nostri un serviciu inovator care este sigur, rapid si la un pret competitiv. Serviciul de transfer international prin Vodafone M-Pesa este prima platforma mobila pe piata din Romania care le permite romanilor sa primeasca bani din strainatate - din tari europene sau din Statele Unite ale Americii si Canada - si sa acceseze fondurile imediat, la orice ora si in orice zi a saptamanii. Mai mult, clientii nostri care folosesc acest serviciu le pot multumi celor care le-au trimis bani, din strainatate, folosindu-se de traficul de date si minutele internationale gratuite, oferite drept bonus pentru fiecare tranzactie. Asadar, odata cu acest parteneriat dintre Vodafone M-Pesa, pe de o parte si Azimo si WorldRemit, de cealalta parte, primirea unor sume de bani din strainatate devine mai usoara si mai convenabila. ” a spus Valentin Stefan, Director, Business Development, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone Romania pot accesa si folosi fondurile in timp real, imediat ce tranzactia este confirmata printr-un SMS pe telefonul mobil al beneficiarului. In plus, utilizatorii beneficiaza de o serie de avantaje: serviciul este usor de utilizat, nu se percep comisioane suplimentare in cazul platilor directe din contul M-Pesa, iar utilizatorul este notificat imediat ce tranzactia este confirmata.

Promotional, primul transfer catre Romania, folosind functia “mobile wallet”/ “portofel digital” de la Azimo sau WorldRemit, va fi gratuit, iar urmatoarele tranzactii vor beneficia de comisioane avantajoase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri