Gama extinsa de placi grafice bazata pe procesoare grafice GeForce 7 acopera toate segmentele si aplicatiile de la cele avansate la cele de nivel de intrare
Foxconn, liderul mondial in designul si productia de componente pentru computere, comunicatii si aparate electronice, anunta azi gama sa completa de placi video PCI-Express bazata pe arhitectura procesoarelor grafice NVIDIA GeForce 7. Gama cuprinzatoare de placi video conforme RoHS, de performanta ridicata se adreseaza unor segmente largi de piata de la entuziasti si utilizatori profesionisti la utilizatori nespecializati.

Foxconn si-a folosit experienta din domeniul componentelor de PC si a lucrat indeaproape cu NVIDIA pentru a dezvolta o gama completa de solutii grafice, a comentat Vincent Yuan, manager general Foxconn Channel Services Division. Canalul nostru de cumparatori, fie ca sunt distribuitori, reselleri sau integratori de sisteme, au abilitatea de a indeplini cerintele tuturor segmentelor pietei si oricaror tipuri de aplicatii, efectiv prin o serie cuprinzatoare de placi video bazate pe binecunoscutele procesoare grafice NVIDIA GeForce 7, si toate din o singura sursa.

In plus, pentru a permite un nivel de performanta 3D si o experienta media digitala bogata, placile video Foxconn asigura suportul complet pentru viitorul sistem de operare Microsoft Windows Vista, oferind confort pentru distribuitorii si integratorii de sisteme.

O alta solutie performanta potrivita nevoilor entuziastilor este FV-N79GM3D2-HP, care este bazata pe procesorul grafic NVIDIA GeForce 7950 GT cu 512 MB memorie GDDR3, suport PureVideo HD, suport full HDCP si configuratie NVIDIA SLI. Asigura o iesire video Dual-Link cu o rezolutie de 2560 x 1600, suport pentru Microsoft DirectX 9.0c, SM 3.0 si OpenGL API, precum si conectori Dual Dual-Link si HDTV. FV-N79GM2D2-HP prezinta aceleasi specificatii, dar cu o memorie de 256 MB GDDR3.

Oferta mainstream Foxconn este condusa de FV-N76TM2D2, care este bazata pe GeForce 7600GT si suporta 256 MB memorie GDDR3 la o frecventa de 1400 MHz. O alta solutie mainstream include FV-N76SM2D2 si FV-N76SM2DT, ambele fiind bazate pe procesorul grafic GeForce 7600GS impreuna cu GeForce 7300GT pe care se bazeaza FV-N73TM3DT/2DT. Precum rudele sale mai performante, aceste oferte din gama mid ofera performanta ridicata in jocuri prin tehnologia NVIDIA SLI, si lasa posibilitatea crearii unei solutii duale si pentru jucatori mai conservatori din punct de vedere al bugetului.

Placile video destinate segmentului entry de pe piata sunt: FV-N73EM2DT/1DT bazata pe GeForce 7300LE si FV-N7SM2DT/1DT ce se bazeaza pe GeForce 7100GS, aceste solutii oferind caracteristici puternice pentru acest segment al pietei, si incluzand suport pentru Microsoft DirectX 9.0 si SM 3.0 pentru a asigura compatibilitatea cu viitorul sistem de operare Microsoft Vista, fara a mai mentiona suportul pentru HD si ultimele jocuri 3D.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri