Miroslav Majoroš (56 de ani) va fi din ianuarie CEO al grupului de companii Telekom Romania, el inlocuindu-l pe Nikolai Beckers, cel care a condus grupul in ultimii doi ani si jumatate si care va parasi operatorul german de telecomunicatii.

Miroslav Majoros este fostul CEO al Slovak Telekom si a ocupat pozitii de conducere in cadrul Slovak Television, IBM Slovacia, iar in ultimii 13 ani, in cadrul Telekom. Din 2010 a detinut pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie si CEO al Slovak Telekom.

La Telekom Romania, prioritatile sale vor fi extinderea retelelor FTTH si 3G/4G, precum si continuarea demersurilor pentru integrarea juridica a operatiunilor.

Majoros va ramane presedintele Consiliului de Administratie al Slovak Telekom.
“Ma bucur ca Miroslav Majoroš se alatura operatiunilor noastre foarte importante din Romania, aducand o experienta de valoare de pe o piata cu provocari similare”, a declarat Michael Tsamaz, presedinte si CEO OTE Group si presedintele Consiliului de Administratie al Telekom Romania Communications.

Miroslav Majoroš a absolvit Facultatea de Electronica si Informatica din cadrul Universitatii Slovace de Tehnologie din Bratislava si pe parcursul carierei sale a urmat programe educationale de management la Harvard Business School si Stanford Graduate School of Business.
In perioada 1994 - 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungand in pozitia de Director General, iar din 2000 pana in 2002 a detinut aceasta pozitie atat pentru IBM Cehia, cat si pentru IBM Slovacia.
Din 2003 a fost Presedinte / CEO al Slovak Telekom si Membru al Consiliului de Administratie. In 2005 a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Slovak Telekom. A fost Membru al Consiliului de Administratie al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 pana la 30 iunie 2010, a fost presedinte al Consilului de Administratie. Din 1 iulie 2010, a detinut pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie si CEO Slovak Telekom.

Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri