Utilizatorii din alte retele care pana pe 14 ianuarie 2016 isi porteaza numarul in reteaua Telekom Romania si opteaza pentru cartele preplatite o pot face gratuit, fara taxa de portare si primesc minute si SMS-uri nationale, nelimitat, pe viata.

Astfel, activand la portare optiunea Extra Date M pentru 5,95 euro, utilizatorii Telekom primesc minute si SMS-uri nationale nelimitate, minute internationale nelimitate catre retelele fixe, 200 de minute internationale catre retelele mobile si 2,5GB trafic de date national la viteze 4G.

Activand extraoptiunile Extra L si Extra XL, clientii primesc mai mult trafic de date si minute internationale catre retelele mobile.

Optiunea Extra L ofera, pentru 6,95 euro, minute si SMS-uri nationale nelimitate, minute internationale nelimitate catre retelele fixe, 250 de minute internationale catre retelele mobile si 3GB trafic de date national la viteze 4G.

Utilizatorii care aleg optiunea Extra XL pentru 7,95 euro beneficiaza de minute si SMS-uri nationale nelimitate, minute internationale nelimitate catre retelele fixe, 300 de minute internationale catre retelele mobile si 3,5GB trafic de date national la viteze 4G.

Utilizatorii care aleg extraoptiunea Extra S beneficiaza de o combinatie unica de beneficii, la 4,95 euro. Acestia primesc minute si SMS-uri nelimitate in retelele Telekom Romania, 500 minute si SMS-uri nationale sau minute internationale catre retelele fixe, 100 de minute internationale catre retelele mobile si 1,5GB trafic de date national.

Bonusurile de portare se aloca automat si sunt incluse direct in beneficiile optiunilor. Beneficiile de portare sunt acordate pe viata, la fiecare activare/ reactivare a optiunilor eligibile din portofoliul Telekom: Extra S, Extra Date M, Extra Voce M, Extra L, Extra XL.

Toti utilizatorii de cartele preplatite Telekom au posibilitatea de a comunica nelimitat chiar si atunci cand nu au credit disponibil sau o extraoptiune activa pe cont: in orice retea prin intermediul aplicatiei WhatsApp si in reteaua Telekom Romania prin SMS, MMS si aplicatia Joyn by Telekom.

Bonusul GigaWeekend ofera utilizatorilor de cartele preplatite Telekom 1GB trafic de date, gratuit, in fiecare weekend, pana la sfarsitul anului 2015. Bonusul poate fi activat in intervalul sambata, ora 00:01 - duminica, ora 23:59, trimitand in fiecare weekend un SMS la numarul 888 sau din MyAccount.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri