Ron Keren este country leader al IBM Romania, filiala locala a celui mai mare furnizor de servicii informatice la nivel mondial, de aproape un an, mai exact de la finalul lui ianuarie 2015. Insa in afara de angajati, parteneri si clienti ai companiei nu stie foarte multa lume acest lucru avand in vedere ca informatia apare in putine locuri pe internet, iar oficialii IBM Romania nu au anuntat presa in legatura cu aceasta schimbare.

Keren l-a inlocuit in ianuarie pe Valeriu Nistor, cel care a condus compania timp de doi ani, din ianuarie 2013.

Liderul IBM Romania are peste 20 de experienta in vanzari la nivel mondial, in zone precum America de Nord, Europa de Vest si Est, Rusia si fostele state CIS (Comunitatea Statelor Independente).

Managerul a urmat cursurile Institutului Politehnic din Toronto si Henley Business School in Marea Britanie. Keren lucreaza pentru IBM din anul 1994, cu o pauza intre anii 2000 - 2011, perioada in care a lucrat pentru companiile AmdDocs, Formula Group, Alvarion.

S-a reintors in IBM in anul 2011 cand a preluat o functie de management in cadrul diviziei de stocare pentru regiunea Europei Centrale si de Est. Ultima pozitie inainte de a fi country leader al IBM Romania a fost cea de manager al diviziei de hardware a IBM pe zona Europei de Sud-Est (Bulgaria, Croatia, Hungary, Slovenia, Serbia, Romania). El a ocupat aceasta functie intre 2013 si 2014.

“Sunt genul de manager foarte implicat operational (hands-on kind of guy), iubesc Romania de cand lucram la nivel regional. Mi s-au oferit mai multe roluri regionale, iar unul dintre ele a fost sa conduc filiala din Romania si mi-am dorit sa fac acest lucru datorita potentialului de crestere al tarii si datorita oamenilor. Este o provocare si vreau sa duc compania cat mai sus astfel incat sa o transform conform strategiei globale IBM. Rolul meu este sa deschid usile pentru Romania ca toata lumea sa inteleaga ce se intampla aici. Romania este o tara care intelege industria IT, avem un centru de suport cu care ne sustinem clientii din toata lumea, deci este clar ca aici exista cunostinte IT. Tot managementul executiv din Europa si din Europa Centrala si de Est a vazut ce facem in Romania. Managementul ne sustine, iar Romania este foarte importanta pentru IBM”, a declarat Keren pentru wall-street.ro,acesta fiind prima aparitie in presa a managerului.

Afla mai multe despre planurile managerului din articolul: Ron Keren, seful IBM Romania: Azi suntem o organizatie mai deschisa ca oricand

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri