Incepand cu luna ianuarie a acestui an, ceasul inteligent Vector Watch va putea fi achizitionat din magazinele offline si online a celor mai importanti comercianti din Romania prin parteneriatul incheiat cu Network One Distribution Romania, liderul pieei locale de distribuie a produselor electro-IT.

In prezent, Vector Watch se gaseste deja in oferta comerciala a eMAG, Flanco, Altex, Media Galaxy, Evomag.ro, F64.ro, CEL.ro, PC Garage.ro si Vexio.ro. In zilele urmatoare, si magazine precum elefant.ro, Arsis si Whatchshop.ro vor adauga in lista proselor comercializate ceasul inteligent cu o autonomie a bateriei de 30 de zile.

Prin parteneriatul cu NOD, Vector Watch isi va accelara dezvoltarea la nivel national, tintind pentru o crestere de pana la zece ori a volumelor tranzactionate pana la sfarsitul anului 2016. Pretul pentru achizitia unui ceas varieaza intre 1.350 si 2.200 lei.

“Piata de wearables este una dintre cele mai dinamice in acest moment, smartwatch-urile fiind in topul preferintelor segmentului de public tanar si activ, dupa smartphone-uri” a declarant Oana Barbu, Chief Commercial Officer Network One Distribution.

Lansata in 2014, Vector Watch este o companie internationala de tehnologie, cu birouri in Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong si Bucuresti. Compania a dezvoltat un sistem de operare propriu bazat pe un consum efficient de energie, oferind dispozitivelor inteligente o automonie de 30 zile, fara precedent pe aceasta piata. Viziunea Vector este de conecta oamenii prin intermediul dizpozitivelor inteligente si de a spori confortul vietii prin furnizarea de informatii relevante, pe baza unei tehnologii simple si intuitive.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri