Furnizorul local de software si servicii TotalSoft a semnat un contract cadru cu Raiffeisen Leasing International Austria pentru implementarea aplicatiei Charisma Enterprise in filialele Raiffeisen Leasing din Bulgaria si Albania
Valoarea totala a celor doua proiecte, castigate de TotalSoft in urma unei licitatii internationale, depaseste 200.000 euro. Procesul de selectie a durat circa cinci luni, perioada in care TotalSoft a sustinut o serie de demonstratii tehnice la sediile firmelor din Bulgaria si Albania, la care au participat si responsabilii de IT ai companiei din Viena.

"Ceea ce eu consider a fi extraordinar in privinta castigarii accesori proiecte este faptul ca, desi nu avem birouri sau parteneri in tarile respective, solutia noastra a fost preferata in locul unor solutii locale. Charisma a fost evaluata de specialistii in IT de la Viena, care au considerat-o superioara celorlalte sisteme participante la licitatie. Intentionam sa promovam aceste implementari pe pietele din Bulgaria si Albania pentru a castiga noi clienti ce activeaza in zona serviciilor financiare", a declarat citat de Rompres, Liviu Dragan, director general TotalSoft.

Charisma Enterprise asigura managementul tuturor proceselor ce se desfasoara in cadrul unei companii sustinand optimizarea performantei acestora. Modulul dezvoltat special pentru piata de leasing asigura urmarirea tuturor operatiunilor de leasing operational si financiar de la stabilirea contactelor cu viitorii beneficiari ai contractelor de leasing si pana la inchiderea contractului.

Aceeasi solutie care urmeaza sa se instaleze in Bulgaria si Albania a fost adoptata la inceputul acestui an de catre concernul auto german BMW pentru filiala din Grecia ce executa operatiuni de leasing si pentru BMW Bank Austria, compania care finanteaza aceste operatiuni in Grecia.

Sistemul Charisma detine o cota de piata de 80% in sectorul financiar, cele mai mari companii de leasing, credit si rate din Romania utilizand aceasta aplicatie ca instrument de gestionarea a activitatii. Printre clientii TotalSoft din acest domeniu se numara RCI Leasing, BCR Leasing, BT Leasing, Volvo Leasing Romania, TBI Leasing, TBI Credit, tiriac Leasing, Premium Leasing, Autoitalia Leasing, EFG Eurobank Leasing, Romexterra Leasing, Scania Credit, Egnatia Leasing, Bavaria Leasing, Piraeus Leasing, Italo-Romena Leasing, Global Leasing etc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri