Microsoft are in plan sa doneze 1 miliard de dolari in servicii cloud in urmatorii trei ani catre ONG-uri si cercetatori, in incercarea companiei de a oferi acces catre servicii pe care astfel de comunitati nu si le pot permite altfel, scrie Computerworld.

Donatia Microsoft va putea aduce si beneficii business gigantului american, producatorul de tehnologie putand sa castige mai multi clienti fideli ai platformelor cloud.

Noua divizie Microsoft Philanthropies a companiei, deschisa luna trecuta, va oferi organizatiilor non-profit intreaga suita de servicii cloud ale Microsoft, inclusiv Microsoft Azure, astfel incat organizatiile sa poata rula aplicatii diverse si sa profite de spatiile de stocare de pe serverele corporatiei. Incluse vor fi si solutii CRM dar si Enterprise Mobility Suite, pentru a controla toate device-urile, aplicatiile si datele.

Microsoft doreste sa adreseze oferta catre 70.000 de organizatii non-profit, pana in 2017. In 2016, donatiile se vor ridica la circa 350 de milioane de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri