Samsung, in prezent cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, pregateste lansarea noii generatii Galaxy S7, una dintre cele mai asteptate si ravnite game de smartphone-uri de pe piata din acest an.

Potrivit celor mai noi informatii dezvaluite de producatorul asiatic, Galaxy S7, dar si Galaxy S7 edge ar urma sa fie lansate pe data de 21 februarie, cu o zi inainte de debutul evenimentului Mobile World Congress (MWC 2016) din Barcelona.

Nici de aceasta data Samsung nu a reusit sa tina la secret specificatiile viitoarei game de telefoane, iar producatorul promite ca va imbunatati considerabil capacitatea bateriei si, implicit, autonomia smartphone-ului.

Fiind un varf de gama, modelul Galaxy S6 a dezamagit o parte din fanii brandului care nu au avut parte de o experienta de lunga durata in utilizarea telefonului, asta si deoarece autonomia acestui telefon nu era dintre cele mai stralucite. Se pare ca producatorul sud-coreean a inteles acest lucru si va imbunatati performantele de utilizare ale telefonului, impreuna si cu o echipare mai performanta fata de modelul lansat in 2016.

Samsung Galaxy S7 ar urma sa dispuna de un procesor de ultima generatie, model Snapdragon 820, 4GB memorie RAM, un display de 5,1 sau 5,2 inch cu rezolutie QuadHD, o camera foto de 12 megapixeli, dar mult imbunatatita si va rula Android 6.0.1 Marsmallow.

Ca element de noutate, viitoarea generatie Galaxy S7 va beneficia de o tehnologie similara celei Force Touch, introdusa de Apple pe modelul iPhone 6S in toamna anului trecut. Nu ar fi insa prima data cand Samsung implementeaza o tehnologie prezentata de Apple inainte pe piata, iar acelasi lucru s-a intamplat si cu tehnologia Touch ID care oferea un plus de siguranta utilizatorilor, prin amprentarea digitala.

O alta strategie interesanta este legata de faptul ca noul Samsung Galaxy S7 va avea un pret mult mai atractiv fata de cel practicat in anii anteriori pe varfurile de gama ale producatorului sud-coreean, astfel ca exista sansa ca acest aspect sa joace un rol cheie in convingerea clientilor de a alege Samsung in detrimentul Apple sau a celorlalti producatori de telefoane.

Tot parte a strategiei companiei este de a readuce slotul pentru cardul de memorie microSD, asta dupa ce seria Galaxy S6 a fost prima la care s-a renuntat la aceasta facilitate care permitea extensia capacitatii de stocare, dar si prima generatie de varf care a avut un design care nu oferea posibilitatea utilizatorului de acces la baterie.

Foto: twitter.com / OnLeaks

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri