Bogdan Pismicenco (foto), channel sales manager in cadrul Kaspersky Lab, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de securitate la nivel global este, de la inceputul acestui an, responsabil de coordonarea segmentului de business din trei tari din regiune: Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

O data cu noua schimbare, biroul Kaspersky Lab din Romania va coordona si operatiunile B2B din Republica Moldova, pe langa cele din Romania si Bulgaria.

Bogdan Pismicenco, care ocupa functia de channel manager din octombrie 2013, a fost initial responsabil cu dezvoltarea retelei de parteneri din Romania, iar din 2014, si din Bulgaria.

“Ne asteptam ca segmentul pentru companii – atat cele mici si mijlocii, cat si marile corporatii – sa fie unul dintre principalele motoare de crestere la nivel global si in regiune”, spune Bogdan Pismicenco, channel sales manager pe pietele din Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Intr-un interviu acordat wall-street.ro, Bogdan Pismicenco sustinea ca piata locala de solutii de securitate antivirus incepe sa se bazeze tot mai mult pe segmentul B2B, asta deoarece tot mai multe firme opteaza sa protejeze confidentialitatea datelor cu care opereaza.

“Am constatat o crestere a cererii venita din zona segmentului B2B. Numai in primul semestru vanzarile de solutii Kaspersky catre mediul de afaceri au crescut cu 5% pe zona de business to business. Este o tendinta la nivelul intregii piete, dar si in ceea ce priveste business-ul Kaspersky ponderea este predominanta in zona de afaceri”, spunea Bogdan Pismicenco, in toamna anului 2014.

bogdan-pismicenco-kaspersky-lab

Inainte de Kaspersky Lab, Bogdan Pismicenco a fost manager de vanzari pentru unul dintre partenerii Xerox, contribuind la dezvoltarea companiei timp de 10 ani, din 2003, pana in 2013.

Bogdan Pismicenco este licentiat in Stiinte Politice al Universitatii din Bucuresti.

Cu un angajat din trei care lucreaza in cercetare si dezvoltare, Kaspersky Lab acorda o importanta strategica acestui domeniu. Echipa de cercetare a companiei, GReAT (Global Research and Analysis Team) include cercetatori din toata lumea, doi dintre ei avand biroul la Bucuresti: Costin Raiu, fondatorul echipei GReAT si Stefan Tanase, senior security researcher.

Afla dintr-un interviu wall-street.ro cine este tanarul roman care are grija de securitatea a peste 400 de milioane de utilizatori se solutii antivirus din intreaga lume.

Kaspersky Lab este unul dintre cei mai mari producatori de solutii de securitate la nivel global, pe o piata pe care mai concureaza cu Symantec, McAfee, Trend Micro, ESET sau Bitdefender.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri