Apple ar putea renunta la jack-ul de casti de 3,5mm in urmatorul model de iPhone, si sa il inlocuiasca cu un al doilea speaker, spun surse din piata citate de TechTimes.com.

Practic, Apple va integra un al doilea amplificator in iPhone 7. Acesta ar putea fi produs de Cirrus Logic. Al doilea speaker va fi situat pe aceeasi latura ca (fostul) jack de casti.

In prezent, deja mai multe smartphone-uri de pe piata au stereo speakere – unele dintre ele sunt situate diametral opus, permitand astfel o mai buna raspandire a sunetului, mai ales in landscape.

Luna trecuta, un alt zvon specula ca iPhone 7 ar putea avea integrata o tehnologie de reducere a zgomotului de fond de la Wolfson Microelectronics, companie cumparata de Cirrus in 2014.

Pentru conexiunea cu castile, Apple ar putea folosi tehnologia Bluetooth, in pachet cu telefonul venind si o pereche de casti compatibile. Cu alte cuvinte, ar putea fi unul dintre primii pasi catre a renunta complet la traditionalul jack de 3,5mm in terminalele mobile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri