Compania bucuresteana de solutii informatice Outside Software a lansat vineri noul serviciu de contorizare si analiza online privata a traficului, AnalizaTrafic.ro.
Spre deosebire de site-urile de profil din Romania, statisticile furnizare de AnalizaTrafic.ro sunt private, numai proprietarul site-ului avand acces la ele. De asemenea, o alta caracteristica este faptul ca utilizatorii acestui serviciu nu trebuie sa afiseze nici un logo AnalizaTrafic.ro pe site-ul pe care doresc sa-l monitorizeze, informeaza NewsIn. AnalizaTrafic.ro se poate integra cu orice fel de site, indiferent de tehnologia pe care o foloseste.

AnalizaTrafic.ro furnizeaza 36 de rapoarte privind vizitatorii si traficul pe care il fac acestia pe site-ul monitorizat, totul in timp real. De asemenea, utilizatorul poate vedea statistici pe orice perioada de timp din trecut. Outside Software este o companie romaneasca de software, care exista de 5 ani pe piata romaneasca a dezvoltatorilor de aplicatii complete pentru internet, solutii scalabile cu sisteme de baze de date si aplicatii pentru sistemele Windows. Pentru analize, se introduce un cod in fiecare pagina de pe site-ul de monitorizat. Apoi utilizatorul se va loga pe AnalizaTrafic.ro si poate urmari in timp real activatea pe site. AnalizaTrafic va fi in concurenta cu alte servicii de contorizare si analiza.

Statistics.ro este un serviciu gratuit care furnizeaza peste 25 de rapoarte analitice ale traficului in site-uri web cu multe posibilitati de dezvoltare a optiunilor. Rapoartele oferite descopera cine sunt vizitatorii, ce se cauta intr-un site web, de unde vin vizitatorii si de cate ori au accesat site-ul de la o anumita adresa IP.Statistici.ro, celalalt produs concurent, este un serviciu de monitorizare si analiza a traficului pe site-urile de internet, infiintat in anul 2001 de compania Realmedia Timisoara. Dupa preluarea acestui serviciu, in luna iunie 2005, divizia de analiza web a netBridge a implementat in Statistici.ro noi standarde in domeniul analizei web, intentionand sa transforme Statistici.ro intr-un serviciu de analiza web privata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri