Catalin Buliga, in prezent head of fixed access network in cadrul Vodafone va prelua functia de director tehnic incepand din luna mai, el urmand sa il inlocuiasca pe Giovanni Chiarelli,care va ocupa aceeasi functie in cadrul filialei din Spania a operatorului.

Buliga lucreaza pentru Vodafone Romania din septembrie anul trecut, iar din luna mai va face parte si din echipa executiva de management.
Managerul are o experienta de 27 ani in telecomuncatii, el incepandu-si cariera in 1989 la fostul Romtelecom unde a lucrat pana in 1998.

Ulterior s-a alaturat Vodafone, companie in care a ocupat pozitii de conducere in zona de tehnologie timp de zece ani, pana in 2008. Apoi a detinut functii de conducere in cadrul UPC timp de sapte ani, incluzand rolul de director tehnic al UPC Romania si UPC Ungaria.

Catalin Buliga a absolvit Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, in 1995.

El il inlocuieste pe Giovanni Chiarelli, care va fi promovat in rolul de director tehnic al Vodafone Spania, incepand din 1 mai. Giovanni Chiarelli s-a alaturat Vodafone Romania in iulie 2012 si a avut un rol foarte important in lansarea si dezvoltarea serviciilor 4G ale companiei.

Vodafone este al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu aproximativ 9,1 milioane de clienti la finalul lui decembrie anul trecut

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri