Telekom Romania va oferi noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci, incepand cu data de 7 aprilie 2016.

iPhone SE incorporeaza puterea telefonului iPhone 6s intr-un design compact de aluminiu si este echipat cu un ecran Retina de patru inci, fiind disponibil in patru variante de carcase de metal, inclusiv varianta roz auriu.

iPhone SE este perfect pentru oricine isi doreste un telefon mai mic, cu performanta procesorului A9 de 64 bitti, durata de viata a bateriei mai mare, inovatii ale camerei, inclusiv o camera iSight de 12 megapixeli, functie Live Photos, capacitate de inregistrare video 4K, precum si Touch ID cu Apple Pay.

Mai multe informatii despre noul iPhone SE din oferta Telekom Romania, inclusiv oferta de preturi, vor fi disponibile pe website-ul Telekom Romania, la www.telekom.ro.

Cel mai probabil, si concurentii operatorului, Vodafone si Orange, vor face anunturi similare in zilele urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri