De astazi, posesorii Vector Watch vor putea comanda masini Uber direct de pe ceasul lor, fara a mai folosi telefonul mobil. Astfel, se poate alege locatia curenta sau una dintre cele marcate ca “Favorite” in aplicatia Uber, iar cursele se pot urmari in timp real pe ceas. Odata confirmata cursa, notificari privind numele soferului, marca si numarul masinii, cat si timpul alocat pana la sosirea acesteia sunt transmise direct pe ecranul ceasului inteligent Vector.

Cu noua versiune a aplicatiei, posesorii Vector au posibilitatea de a controla intensitatea luminii de pe afisajul ceasului, pot seta alarme recurente sau renunta la secundarul din anumite fete. In acelasi timp, dupa reinstalarea aplicatiei meteo, cei ce folosesc ceasul inteligent vor primi notificari zilnice cu privire la vremea de afara, aceasta avand un aspect mult mai atractiv.

Ultima versiune a aplicatiei poate fi descarcata pentru sistemele de operare iOS si Android, iar pentru cei care folosesc Windows Phone, noile functionalitati vor fi disponibile in curand.

Vector a dezvoltat un sistem propriu de consum de energie care permite ca ceasurile inteligente Luna si Meridian sa reziste 30 de zile fara a fi reincarcate. Fabricate din otel inoxidabil si cu o estetica premium, modelele Vector au aspect elegant, aducand totodata un omagiu ceasului de mana traditional.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri