Piata actuala a tehnologiilor devine invadata din ce in ce mai mult de accesoriile telefoanelor mobile, dar si al altor gadgeturi pe care oamenii le achizitioneaza odata cu dezvoltarea industriei high-tech. Pana in urma cu circa 5 ani, oamenii obisnuiau sa mearga doar in magazinele specializate pentru a-si achizitiona telefoane mobile si accesorii, insa, in prezent cu o singura logare pe un motor de cautare pot sa isi comande orice accesoriu isi doresc. Asa este si in cazul comerciantului Stifler.ro, ce a adus pe piata un nou concept global de modernizare al telefonului, punand la dispozitia posesorilor o multime de accesorii pentru telefoane, la cele mai rentabile preturi.

Telefonul mobil a devenit acum un accesoriu de top pentru majoritatea oamenilor, deoarece reprezinta acel dispozitiv in care se regasesc cele mai multe informatii personale si profesionale, cele mai multe documente si fisiere care intregesc amintirile si relatiile cu cei mai apropiati. Pentru cei care detin deja un telefon mobil este important sa il personalizeze cu o folie protectoare, o husa sau o carcasa, pentru a creste durata de viata a dispozitivului.

Accesorii pentru telefoanele mobile – o industrie in continua amploare
De cand a aparut trendul de a detine un telefon mobil si pana in prezent au trecut mai bine de trei decenii, ceea ce a facut ca industria telefoniei sa se dezvolte, de la un model la altul si pana la ceea ce astazi se numeste telefonie inteligenta, ale celor mai recunoscute branduri de dispozitive tehnologice si comunicationale. Stifler.ro detine un portofoliu vast de produse, iar in prezent peste 1000 de produse sunt vandute saptamanal pe site-ul celor de la stifler.ro, ceea ce face ca mii de clienti sa acorde incredere produselor comandate.

Tot ceea ce este pus la vanzare pe platforma accesoriilor de telefonie administrata de Stifler.ro este 100% original, iar fiecare achizitie beneficiaza de un certificat de garantie online pentru fiecare produs, indeplinind in aceeasi masura cerinta de a se plia pe nevoile clientilor in materie de preferinte ale accesoriilor si huselor de protectie. In functie de marca telefonului, site-ul de accesorii stifler.ro ofera huse si accesorii pentru iPhone, Samsung, Motorola, HTC sau LG, dar si o multime de huse pentru iPad-uri, accesorii audio si video sau accesorii pentru Macbook si Apple Watch.

„Design-ul telefonului este ceea ce ne conduce pe noi in aceasta nisa de afaceri, deoarece primul aspect care conteaza in detinerea unui telefon este ca acesta sa fie mereu in trend. Cu un plus de accent pe nevoile de design, culori, material si pret, ne concentram atentia spre a le oferi clientilor inovatii in materie de accesorii pentru telefoane mobile. La un pret accesibil ne permitem sa oferim o calitate imbatabila, impreuna cu interactivitatea rezultata din comenzile telefonice realizate de managerii nostri de vanzari cu oricare client interesat.” – afirma pentru mediul online Andrei Amos, CEO al site-ului stifler.ro.

Beneficiile pe care le ofera o husa de protectie asupra propriului telefon
O husa de protectie sau o carcasa de protectie a devenit destul de indragita de posesorii de telefonie mobila si de gadgeturi interactive, deoarece ofera suport suplimentar pentru ca dispozitivul sa fie protejat impotriva zgarieturilor, al ciocnirilor sau al lovirilor cu alte obiecte regasite in geanta, buzunar sau pe biroul de la locul de munca.
Pentru cei care obisnuiesc sa poarte telefonul in buzunar, atunci se impune la modul imperativ ca acesta sa fie protejat, pana la cele mai mici detalii. De ce? Pentru ca usoarele zgarieturi sau contacte cu alte obiecte contondente pot cauza defectiuni ale mecanismului de functionare, si, implicit, ecranul de tip touch screen se poate afecta la un nivel mai profund al particolelor din componenta.

In principiu, acestea sunt cele mai importante aspecte pe care le prezinta husele si carcasele de protectie pentru telefoanele mobile: de a proteja telefonul de zgarieturi sau de a crea un bun amortizor in cazul in care telefonul este scapat pe jos. Concomitent, o multime de posesori de telefoane mobile s-au confruntat cu cazuri in care au scapat telefonul in apa sau intr-o alta solutie fluida, fara sa isi doreasca acest lucru, ceea ce a facut ca piata tehnologiei sa fabrice si sa comercializeze si huse rezistente la apa, ce protejeaza telefonul in cazul unui astfel de incident.

Aparte de aceste beneficii, majoritatea carcaselor de telefon au un rol aparte: design estetic. Prin utilizarea unei huse in culori si modele diferite, telefonul va primi o nota distincta, o amprenta personala a posesorului; amprenta ce se descrie ca fiind unica, eleganta, clasica, sport sau moderna. De aici, site-ul www.stifler.ro a dezvoltat o intreaga gama de produse pentru vaste modele de telefoane, ce se regasesc in versiuni colorate, versiuni cu abtibilduri, carcase cu elemente din natura, cu un design unic si atragator, menit sa concentreze atentia multimii.


Extinderea gamei de produse si accesorii pentru tehnologiile prezente

„Deoarece lumea este intr-o continua miscare si expansiune catre cele mai moderne dispozitive high-tech, ne prezentam de fiecare data intentia de a ne extinde gama de produse si accesorii pe care o oferim clientilor nostri, insa, mizam si pe faptul ca trebuie sa oferim de fiecare data produse de calitate la preturi accesibile, incat fiecare sa aiba grija de dispozitivul personal. De aceea, ne dedicam in totalitate sa aflam nevoile clientilor pentru a ne plia cu ceea ce viitorul promite sa aduca in materie de tehnologie si pe piata din Romania.” – dezvaluie managerul de vanzari pentru Stifler.ro.

In vederea atingerii obiectivelor propuse, intreaga echipa de la stifler.ro colaboreaza si lucreaza la un nivel ridicat cu clientii din mediul online, dar si offline, pentru a gasi cea mai buna strategie menita sa demonstreze ca informatiile prezentate si produsele oferite ii indeamna pe cei mai multi catre o achizitie sigura a celor mai multe accesorii.
Din sectiunea accesoriilor moderne si a telecomunicatiilor, clientii mai pot achizitiona prin intermediul platformei de produse o multime de elemente complementare printre care selfie stick-uri, carcase, casti bluetooth, incarcatoare de calatorie, boxe, baterii externe, cabluri de date, Rock Bobo VR, boxa bluetooth sau camere auto rock, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Cum s-a dezvoltat afacerea Stifler?
Totul a inceput din pasiunea pentru dispozitivul tehnologic iPod, care era vedeta fiecarei iesiri in oras sau discutii cu prietenii si s-a ajuns pana in prezent la crearea unui site de calitate, ce ofera produse de exceptie, impreuna cu cei mai seriosi si dornici de performanta membri. In prezent, cu o cifra de afaceri de peste 200.000 Euro, in ultimul an, stifler.ro ofera in continuare accesorii ce se potrivesc fiecarui stil de viata in functie de gadgetul detinut.

„Simpla nevoie de a imbraca iPodul intr-un ciorap pentru ca acesta sa nu se zgarie si sa functioneze impecabil nu a fost de ajuns. Ne-am dorit sa modernizam acest sentiment de securitate si protectie cu cele mai inovative materiale, printre care piele, silicon sau metal. In prezent sa oferim mai bine de 300 de modele de huse si carcase de protectie pentru ceea ce isi doresc clientii. Produsele noastre se pliaza pe dorintele consumatorilor, asa ca, incercam ca la fiecare comanda sa oferim siguranta si flexibilitate, dar si consiliere pentru identificarea celui mai bun accesoriu de protectie al dispozitivului.” – argumenteaza Amos Andrei.

Succesul site-ului de produse si accesorii pentru vaste gadgeturi se datoreaza in primul rand tendintei actuale de a detine echipamente moderne ce trebuie sa fie protejate, mai apoi plierea pe nevoile clientilor in materie de preturi, cantitate si produse regasite pe stoc sau achizitionate la comanda. In cele din urma, succesul provine din strategiile de vanzari aplicate de personalul dedicat angajat.

Insa, succesul nu se datoreaza numai achizitonarii unui domeniu pentru realizarea unui site online, ci si implicarii in fiecare actiune de a atrage din ce in ce mai multi clienti, in diversificarea constanta a produselor si accentul cu siguranta cade pe modernizarea comunicarii dintre vanzator si cumparator, indeplinind cele mai minime cerinte ale acestuia din urma. Acestea fiind spuse, Stifler.ro ofera categorii variate pentru vaste echipamente moderne din industria high-tech, printre care accesorii iPhone 5, 5S, SE, Iphone 6, 6S sau iPhone 6+, 6S+, urmate de accesoriile pentru multiplele modele de Samsung, pana la cel mai nou model, Galaxy S7 Edge, precum si alte produse precum accesorii pentru Galaxy J5, S6 Edge sau Samsung Note 4.

Categoriile complete ce au asigurat succesul site-ului Stifler nu se opresc aici si merg pana la huse pentru iPad si gadgeturi de realitate virtuala, accesorii si suporturi pentru Macbook sau produse si accesorii din otel inoxidabil pentru Apple Watch, la cele mai rentabile costuri de pe piata.


Factorii decizionali in achizitia produselor de protectie pentru telefoane

Modernismul si Occidentul ofera noi cai prin care industria tehnologica se dezvolta, ceea ce a facut ca si cerintele consumatorilor sa creasca in momentul in care se decid cu privire la achizitia unui produs pentru propriul uz. Astfel, oricine isi doreste ca ceea ce achizitioneaza sa fie plusat de o valoare estetica, de o valoare rentabila calitate-pret, dar si de posibilitatea de a face o corelatie intre ceea ce piata ofera si ceea ce consumatorul isi doreste ca si stil si design de atractie.

Odata ce se mizeaza pe cresterea dimensiunii ecranelor, pe o fragilitate a gadgeturilor crescuta si pe o greutate mai mica a telefonului, orice consumator este constient ca o simpla accidentare poate afecta viata telefonului, implicit pana la distrugerea completa a acestuia. Prin urmare, factorii sus mentionati sunt destul de rigizi atunci cand vine vorba de accesoriile atasate propriilor dispozitive inteligente ale consumatorilor.

„Pentru noi este destul de important sa stim parerea clientilor nostri despre produsele pe care le achizitioneaza. De aceea, fiecare feedback pozitiv de la clienti ne anima dorinta de a comercializa produsul respectiv, iar in caz contrar, ne axam investitia doar pe ceea ce se cere pe piata. De exemplu, daca un anume model de husa nu este catalogat eficient si calitativ 10/10, atunci ne pliem sa comercializam doar produse in modele, nuante si texturi dorite de clientii nostri.” – sustine Andrei Amos, CEO Stifler.ro.
Accesoriile telefonului mobil pot imbunatati functionalitatea echipamentului si pot proteja telefonul, insa, o multime de alte produse se pot adapta pentru o mobilitate mai usoara, printre care si incarcatorul portabil. Cu ajutorul acestui accesoriu, bateriile telefoanelor vor rula la aceeasi putere ca si atunci cand sunt incarcate la priza, fiind ideale pentru un drum lung. Incarcatorul de voiaj a devenit un accesoriu la indemana oricui si nu necesita conectarea sa la o priza, puterea sa fiind generata de acumulatorul din interior.
Un alt accesoriu care nu lipseste nici soferilor si nici adolescentilor sunt castile bluetooth, care sunt necesare in momentul in care mainile sunt solicitate pentru alte activitati, cum ar fi condusul sau tastatul. Un set de casti bluetooth devine excelent in astfel de situatii si nimeni nu are acces la conversatii sau la apeluri atunci cand dispozitivul nu este la indemana. Si nu doar despre acestea este vorba pe stifler.ro, incat fiecare este invitat sa gaseasca ceea ce isi doreste la cele mai rentabile preturi.

Industria telefoanelor mobile si oportunitatile oferite
Industria telefoanelor mobile a adus cel mai mare plus pentru retelele de marketing, incat se semnaleaza o crestere in masa a celor mai multe afaceri, care acopera nevoile societatii existente. Cu o multime de avantaje in prezent, industria telefoanelor mobile este in continua crestere, si se stie ca nu exista piata mai dezvoltata ca aceasta. Chiar si in zonele in care salariile ajung la minimul pe economie, oamenii isi permit un dispozitiv cu care pot face schimb de informatii, prin intermediul caruia pot comunica video si se pot pune la curent cu tot felul de informatii din domeniile interesate.

Pentru a fi considerata cel mai mare magnet al industriei tehnologice, piata telefoanelor mobile atrage anual mii de consumatori, care sunt dornici de a se lauda cu noile dispozitive lansate de marile branduri internationale, dar si pentru a-si usura orice activitate. Si, pentru ca telefonul mobil este parte din viata fiecarei persoane, acesta necesita protectie si grija permanenta. Uzual, usor, compact si sigur, telefonul mobil stocheaza si reda unele dintre cele mai importante documente de care oamenii au nevoie pentru a rula activitati practice, dar si pentru a mentine legatura cu cei dragi.

Cu alte cuvinte, piata telefoanelor mobile a devenit mult mai flexibila la indeplinirea preferintelor consumatorilor, care tind sa opteze pentru un sistem de operare Android, iOS sau altele, in asa fel incat ceea ce isi doresc sa indeplineasca conditiile de practic, util, durabil si atragator. Astfel, site-ul www.stifler.ro a realizat o schimbare radicala in comportamentul consumatorilor care sunt din ce in ce mai ingrijorati cu privire la durata de viata si de utilizare a propriilor telefoane, incat opteaza pentru modele variate de protectie, de la huse tip portofel, huse din silicon, cele flip sau din aluminiu, fiind de fiecare data in trend si mizand pe propriul design al dispozitivului detinut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri