Operatorul telecom Orange anunta noua oferta pentru abonati: internet 4G nelimitat timp de 3 luni, telefoane sau tablete 4G de la 0 euro si reduceri la accesorii pentru oricare al doilea abonament de voce sau de internet.

Pana pe 14 iunie, clientii Orange primesc internet 4G nelimitat timp de 3 luni la alegere, un smartphone sau o tableta si o reducere de 30% la accesorii la oricare al doilea abonament Orange Me sau Orange Net ales pe 24 de luni. Impreuna cu cel mai mic abonament, Orange Me 8, abonatii pot achizitiona cu 0 euro prin Buy-Back telefonul 4G Orange Dive 30, cu procesor Quad-Core 1GHz, ecran de 4 inch si camera principala de 5 MP. De la abonamentul Orange Me 30, clientii se pot bucura de cel mai performant dispozitiv ce poarta semnatura Orange, Orange Neva 80 , compatibil 4G+ la viteze de pana la 300 Mbps, apel 4G si apel Wi-Fi [1], cu procesor Qualcomm Snapdragon 617 octa-core, ecran full HD de 5,2 inch din sticla rezistenta, camera principala de 13 MP si camera frontala de 5 MP.

De asemenea, noile variante ale abonamentelor Orange Me si Orange Net includ acum mai mult trafic de internet, acces nelimitat la o selectie de 18 canale TV romanesti pe dispozitivele mobile si trafic nelimitat in platforma Orange TV Go, iar, pentru ca se apropie sezonul vacantelor, incepand de la Orange Me 20 si Orange Net 15, clientii vor avea si un pachet anual de minute si trafic de internet pe care le pot folosi in roaming.

Cei care aleg ca al doilea abonament sa fie unul de televiziune prin satelit vor primi beneficii suplimentare: 50% reducere la abonamentul Family HD, pentru care vor plati 6,5 euro/luna pe toata perioada de utilizare, cu echipamentul HD inclus in pachet. Abonamentul Family HD ofera acces la 103 canale TV romanesti si internationale, dintre care 39 sunt in format HD, iar 74 pot fi urmarite prin Orange TV Go.

“Interesul utilizatorilor romani pentru internetul mobil 4G de mare viteza continua sa creasca intr-un ritm ametitor si este normal sa fie asa. Faptul ca anul trecut traficul 4G din reteaua Orange a fost de 6 ori mai mare decat in 2014 se datoreaza atat dezvoltarii masive a retelei noastre 4G, vitezelor extrem de performante, cat si portofoliului extrem de bogat de telefoane si abonamente pe care le-am adus pe piata. Din aceasta primavara, le oferim clientilor mai mult internet, telefoane si tablete 4G mai accesibile si mai multe motive sa acceseze intregul univers de informatii si divertisment care le sunt aproape prin cateva click-uri, prin intermediul dispozitivelor mobile.” a declarat Julien Ducarroz, chief commercial officer la Orange Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri