Network One Distribution, unul dintre cei mai mari distribuitori de electro-IT din Romania, a inregistrat anul trecut afaceri de 209 milioane de euro, aproape identic cu anul precedent. Compania si-a marit numarul de angajati cu aproape 10, ajungand la 224 la finalul anului precedent, conform informatiilor de la Ministerul de Finante.

Totodata, NOD, companie detinuta de Iulian Stanciu, CEO si actionar al eMag, a generat anul trecut un profit net de 1,7 milioane de euro, in scadere de la 2,3 milioane de euro in 2014.

Printr-o tranzactie din 2012, Iulian Stanciu a cumparat pachetul de 50% de actiuni detinut de Sebastian Ghita, pachet pentru care a platit peste 9 milioane de lei. In prezent, compania desfasoara operatiuni pe pietele din Romania si Moldova, are o baza de clienti formata din peste 3.000 revanzatori si este furnizor important al retelelor de retail locale.

Printre concurentii NOD se numara Omnilogic, ABC Data Distribution sau Veracomp. Acestea nu au facut inca publice veniturile pe Minsterul de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri