Endava, una dintre companiile de servicii IT cu o crestere rapida in regiune, si-a extins pe parcursul ultimelor luni echipa in cel mai mare centru al sau din Romania, aflat in Cluj-Napoca, ajungand aici la peste 700 de angajati full time, din totalul de peste 1.500 pe plan local si de circa 2.750 la nivel de grup.

Printre principalele proiecte de pana acum ale companiei, livrate din Cluj-Napoca, se numara Trinity Mirror, publicatie cu peste 260 de titluri in Marea Britanie, R&A, organizatia care administreaza cel mai vechi si prestigios campionat de golf pe plan mondial si Worldpay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati din industria FinTech la nivel global si cel mai mare client Endava.

Tot aici se afla si departamentul Managed Services, a carei echipa de Service Desk a fost desemnata, in 2014, castigatoare a categoriei Best Managed Service Desk, unul dintre cel mai importante premii in domeniul serviciilor de suport IT din Europa.

Pe parcursul anului 2016, reprezentantii companiei intentioneaza sa recruteze activ, in toate centrele sale, mizand pe o crestere de cel putin 25% a numarului de angajati la nivel de grup.

Evenimentul intern dedicat echipei Endava de la Cluj-Napoca a oferit angajatilor oportunitatea de a se implica intr-o serie de activitati menite sa marcheze acest moment aniversar special.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri