Vodafone Romania il numeste pe Florin Petrescu in functia de HR Director si membru in echipa executiva de management, incepand din 6 iunie 2016. In prezent, Florin Petrescu este HR director in cadrul Citibank pentru grupul de tari format din Rusia, Ucraina si Kazahstan, care insumeaza 4.000 de angajati.

El a lucrat pentru Citi timp de 16 ani, perioada in care a detinut mai multe roluri de coordonare in domeniul resurselor umane la nivel national si regional, atat in birourile companiei din Romania si din Marea Britanie, cat si din alte tari. Din pozitia pe care a detinut-o, a contribuit la obtinerea de catre Citi Rusia a distinctiei de cel mai bun angajator in doi ani consecutiv. A urmat un master in Management international de resurse umane la Cranfield School of Management din Marea Britanie.

Florin Petrescu il inlocuieste pe Arun Krishnamurthy, al carui mandat in pozitia de HR Director al Vodafone Romania se incheie la 1 iulie 2016. Arun Krishnamurthy detine aceasta functie din iulie 2013 si a avut un rol important in modelarea structurii regionale si in pregatirea noului sediu central al companiei.

Vodafone Romania avea peste 3.000 de angajati la 31 martie 2016. Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri