Veeam Software , furnizor de software de arhivare si recuperare a datelor, va angaja 100 de oameni in centrul din Bucuresti, pana la finalului anului, a declarat Andrei Romanescu, CEO al companiei.

Veeam Software este o companie cu sediul in Elvetia, care are operatiuni la Bucuresti incepand din luna noiembrie 2015. In prezent, furnizorul de soft, are 120 de angajati pe piata locala, acestia fiind specialisti in marketing, vanzari si finante care furnizeaza servicii pentru clienti si parteneri din intreaga lume.

Planul companiei este ca in primii trei ani sa ajunga la 250 de angajati, Veeam angajand doar in primele sase luni 120 de oameni.

"Sunt convins ca vor fi mai mult de 250 de oameni in trei ani, dar, deocamdata, acesta este planul", a mai spus Romanescu.

Investitia in deschiderea centrului de la Bucuresti a fost de aproximativ un milion de euro.

La nivel global, compania mai are centre de servicii in Sankt Petersburg, Columbus si Atlanta. Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 500 milioane de euro la nivel global, iar in 2018 vrea sa ajunga la un miliard de euro.

"In 10 ani, vrem sa ajungem la venituri de 10 miliarde de euro, iar Bucurestiul va avea o importanta majora", a declarat Ratmir Timashev, fondator si CEO al Veeam la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri