Smarthphone-urile au ajuns sa ne ocupe o mare parte din timp. Aplicatiile acestora, care ne fac viata mai usoara, ne acapareaza o mare parte din zi. Multe persoane au ajuns sa afirme chiar ca au devenit "dependente" de smartphone-urile lor si nu vad cum ar putea reusi sa traiasca fara ele.

Chiar daca ne folosim smarthphone-urile in fiecare zi, acestea au o serie de aplicatii si setari pe care inca nu le-am descoperit. Localizate in meniu sau chiar pe ecranul principal, multi utilizatori inca nu stiu de existenta lor si nu le-au folosit niciodata. Businessinsider a selectat o serie de setari ale iphone-urilor, de care probabil nu ai auzit.

Trimite mesaje audio si video care se vor sterge singure

Puteti trimite inregistrari audio si mesaje video care pot expira dupa doua minute. Trebuie sa intrati in Setari> Mesaje si sa dati scroll in jos pana la baza listei unde veti observa o sectiune pentru mesaje audio si video. Puteti alege ca acestea sa expire dupa 2 minute sau niciodata.

Foloseste asistentul vocal "Siri" fara a mai fi nevoie sa apesi niciun buton pentru a-l porni

Nu trebuie sa apesi butonul "home" de fiecare data pentru a activa asistentul vocal "Siri". Daca detii un telefon Iphone 6S, trebuie doar sa zici replica "Hey Siri" pentru a-l porni (telefoanele mai vechi decat iPhone 6S trebuie sa fie conectate la sursa de incarcare pentru a functiona). Pentru a putea utiliza asistentul vocal in acest fel trebuie sa intrati la Setari>General> Siri si activeaza setarea "Hey Siri".

Vezi ce aplicatii iti consuma cea mai multa baterie

Nu stii de ce bateria iPhone-ului tau se consuma mai repede decat de obicei? Intra la Setari-> Baterie. Acolo vei vedea cat la suta din baterie iti utilizeaza fiecare aplicatie.

Controleaza-ti Iphone-ul folosindu-ti doar miscarile capului


Aceasta este alta setare a telefonului "ascunsa" in sectorul Accesibilitate. Pentru a o putea activa trebuie sa intrati la Setari>General>Acesibilitate si sa dati scroll pana la sectiune Interactiune si sa apasati activare "Control Comutator". Apasati "comutatoare" adaugati un comutator nou". Selectati "camera" si alegeti "miscarea capului la stanga" sau "miscarea capului la dreapta".

Sursa foto: captura GSMArena.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri