Fondatorul LaunchPodium, antreprenorul de origine australiana Mike Parsons, devine Chief Innovation Officer al companiei romanesti de software, urmand ca startup-ul pe care l-a fondat in San Francisco sa se tranforme in divizia de inovatie a Qualitance - Qualitance Innovation Labs.

Mike Parsons este fondatorul a patru startup-uri, primul dintre acestea fiind un radio online, in 1997, iar ultimul, LaunchPodium, specializat in consultanta de marketing online, in 2014. Totodata, timp de peste 10 ani, Mike a condus din pozitia de Managing Director patru agentii printre care DDB Tribal in Amsterdam si Londra si 215 McCann in Statele Unite, unde a coordonat campanii pentru clienti precum Nike, Levi’s, Microsoft, Xbox, HP, General Motors, Volkswagen sau Nestle, castigand cele mai prestigioase premii ale industriei - Cannes Lion, Effie, TED, David Ogilvy Awards si D&AD Pencils.

Din 2014, Mike a coordonat echipa de inovatie din care facea parte si Tom Chi, cofondator al Google[x] si membru in board-ul de advisori Qualitance, livrand peste 20 de proiecte de inovatie pentru corporatii precum General Electric, Nike, Wells Fargo, Levi's si startup-uri.

Incepand din 1 iunie, Mike Parsons devine Chief Innovation Officer (CIO) la Qualitance, urmand sa coordoneze linia de inovatie a companiei si activitatea biroului din SUA.

“Focusul nostru este sa ajutam companiile sa integreze tehnologii de ultima generatie - inteligenta artificiala, internet of things, augmented reality si realitate virtuala - si design thinking pentru a accelera crearea de solutii web si mobile inovatoare. In noul meu rol de Chief Innovation Officer imi propun sa integrez inovatia in fiecare proiect si sa inspir clientii Qualitance sa foloseasca metodologii si tehnologii prin care sa creeze produse cu impact pozitiv in organizatiile lor, in vietile oamenilor si care sa incante utilizatorii care le folosesc”, afirma Mike Parsons, CIO Qualitance.

“Cooptarea lui Mike in Qualitance a venit firesc, noi lucrand deja cu el pentru a livra proiecte de inovatie, cel mai recent fiind in februarie 2016, un proiect de realitate virtuala, si extinde la urmatorul nivel prezenta noastra in Silicon Valley. Acum putem scala semnificativ atat capabilitatile de livrare de programe de inovatie, cat si ale proiectelor de tehnologie, care vor beneficia de experienta echipei noastre, oferind astfel tuturor clientilor oportunitatea de a crea impreuna produse si servicii revolutionare, la nivel de concept si tehnologie”, a declarat Ioan Iacob, CEO Qualitance.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri