RCS&RDS detine suprematia in ceea ce priveste numerele de telefon portate catre acestia, dupa primele 5 luni ale acestui an. Dintr-un total de 348.457 de numere de telefon mobil portat, 166.062 au fost catre RCS&RDS, compania care opereaza reteaua Digi Mobil, conform datelor publicate de catre ANCOM.

.In total, pana acum au fost portate in Romania peste trei milioane de numere de telefon, fixe si mobile. Numerele de mobil reprezinta peste 2,4 milioane, conform News.ro

”In primele cinci luni ale anului au fost portate peste 370.000 de numere, ceea ce face ca numarul total de portari inregistrate in Romania de la lansarea portabilitatii si pana la data de 7 iunie sa depaseasca trei milioane”, se arata in comunicat.

Din totalul de 370.338 de numere portate in primele cinci luni ale acestui an, 94%, 348.457 au fost numere de telefonie mobila si doar 21.881 au fost numere de telefonie fixa.

In topul operatorilor cu cele mai multe portari pe telefoanele mobile, dupa RCS & RDS, urmeaza Orange Romania cu 74.554 de numere portate catre reteaua sa, Vodafone Romania - 67.998, Telekom Romania Mobile Communications - 29.201 si Telekom Romania Communications - 10.623.

Sursa foto: Zadorozhnyi Viktor / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri