Telekom Romania sarbatoreste Ziua Internationala a Internetului Wi-Fi, stabilita pe data de 20 iunie de catre asociatia Wireless Broadband Alliance, lansand o oferta speciala in parteneriat cu FON, cea mai mare retea globala de puncte de acces Wi-Fi. Astfel, orice utilizator interesat poate beneficia de acces gratuit la oricare din cele 40.000 de hotspot-uri FON din Romania, timp de 24 de ore, in ziua de luni, 20 iunie.

Prin aceasta initiativa, Telekom Romania si FON urmaresc sa incurajeze utilizarea intensiva a retelei publice de acces Wi-Fi.

Pentru a se conecta la punctele de acces Telekom FON, cei interesati trebuie mai intai sa identifice un astfel de hotspot si sa se conecteze, dupa care sa deschida browser-ul pentru a fi directionati catre portalul FON. Pe acest portal, utilizatorii trebuie sa selecteze optiunea “Cod Promotional”, sa se inregistreze ca membri FON sau ca noi utilizatori, sa introduca un cod de acces si sa apese butonul “Redeem”. Codul de acces pentru aceasta promotie este TelekomFonOffer.

In afara acestei oferte promotionale valabile pentru o zi, cei care nu sunt membri ai retelei Telekom FON se pot conecta achizitionand una dintre cele 4 variante de acces: 1,24 euro pentru o ora, 3 euro pentru o zi, 10 euro pentru cinci zile sau 20 euro pentru 30 de zile. Membrii retelei Telekom FON beneficiaza de acces gratuit daca ofera, la randul lor, acces la propria conexiune (clientii care au contractat servicii de internet de la Telekom Romania si utilizeaza un router wireless Huawei HG658 sau Sercomm Speedport W724V).

Un hotspot Telekom FON permite conectarea simultana a doi utilizatori, fiecare beneficiind de o banda de cel mult 1 Mbps.

Principalii concurenti ai Telekom sunt Vodafone, Orange, precum si RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri