M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

De ceva timp, Romania se afla in topul mondial al tarilor cu cea mai rapida conexiune la internet. Ceea ce inseamna ca fiecare companie, mica sau mare, trebuie sa se adapteze acestei piete in permanenta evolutie, alegand un furnizor de internet care sa poata asigura o conexiune superioara la internet.

M247 Europe, filiala locala a grupului britanic M247 Ltd, detine experienta, infrastructura si resursele necesare pentru a mentine o conexiune la internet continua si fara intreruperi. Echipamentele de ultima generatie (Cisco), infrastructura de fibra optica si o echipa formata din specialisti de renume international stau in spatele uneia dintre cele mai performante si fiabile retele din industrie.

Compania M247 dispune de o retea proprie care se afla intr-o continua extindere, cu port-uri de 10/100 Gbps, dar si de o retea de tip MPLS conectata direct la 12 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet Exchange din lume, printre care se numara Bucuresti, Manchester, Londra, Amsterdam, Frankfurt, Paris, Praga, Budapesta, Bruxelles, Viena, Zurich sau Sofia. Mai mult, acestia detin peering-uri directe cu 80% din ISP-urile europene.

Reteaua M247 evolueaza in continuu, dar, in prezent, aceasta arata astfel:

Cei care aleg serviciul de Internet Business M247 Europe vor beneficia de cea mai performanta solutie de conectivitate, o retea extrem de stabila cu un trafic record de peste 1 Tbits, un circuit dedicat pe fibra optica, solutii optionale de firewall, protectie impotriva atacurilor cibernetice, dar si filtrarea traficului. De asemenea, M247 Europe ofera suport tehnic 24/7 la orice nivel dorit.

M247 ofera o varietate de SLA-uri (Service Level Agreement) din care puteti alege. Ce inseamna acest lucru? In momentul in care intervine o avarie sau o defectiune, acestia pot interveni si rezolva situatia in decurs de 4 ore. Evident ca avariile tin si de furnizorii la care M247 apeleaza, dar pentru ca echipa lor este disponibila 24/7, un client aflat intr-o situatie dificila poate obtine informatii la orice ora.

Pe langa o conexiune la internet cu o viteza foarte mare, M247 ofera si alte servicii care pot veni in completarea solutiei de Internet. Protectia conexiunii este una dintre cele mai importante probleme la care oricine trebuie sa se gandeasca dupa ce a ales un furnizor de internet. E posibil ca in prezent sa detineti un dispozitiv firewall pe care doriti sa-l folositi pentru aceasta conexiune. Insa, cei de la M247 recomanda sa verificati daca acest firewall poate functiona corespunzator cu noua conexiune oferita de ei. Majoritatea firewall-urilor din generatia veche nu pot oferi cea mai eficienta protectie odata ce beneficiati de viteze mai mari.

In cazul in care decideti ca acum este cel mai potrivit moment pentru a achizitiona un nou firewall, M247 Europe ofera o solutie pentru orice buget. Datorita parteneriatului cu unii dintre cei mai importanti producatori de firewall-uri, acestia au posibilitatea de a va ajuta sa luati cea mai buna si eficienta decizie cu privire la firewall-ul potrivit conexiunii voastre. Aici gasiti mai multe informatii: www.m247.ro.

Diversitatea rutelor si stabilitatea retelei pozitioneaza M247 Europe ca fiind alegerea potrivita pentru cerintele de conectivitate ale secolului in care traim. Viteza si calitatea conexiunii la internet ofera oricarei companii posibilitatea de a evolua si de a-si atinge obiectivele intr-un timp foarte scurt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri