Cu o activitate de peste 10 ani desfasurata in cadrul companiei Panasonic, Takashi Furumoto este noul director general Panasonic pentru Europa Centrala si de Est, functie pe care o exercita incepand cu data de 1 august 2016.

Takashi Furumoto isi desfasoara activitatea in industria echipamentelor electronice din anul 1991, cand a inceput sa lucreze pentru compania Sanyo.

Intre anii 2005 si 2012, Takashi Furumoto a activat la sediul central din Japonia al companiei Panasonic. Din 2012, si-a continuat cariera in Germania, la sediul central european al Panasonic. In luna noiembrie 2014 a fost numit director general adjunct al sucursalei Panasonic din Marea Britanie.

Pe tot parcursul carierei sale, Takashi Furumoto s-a implicat si a fost preocupat de piata de afaceri europeana. In cadrul Panasonic, a fost in principal responsabil de domeniul camerelor foto-video.

Takashi Furumoto are 49 de ani si a absolvit Facultatea de limbi straine a Universitatii Sophia din Tokyo, Japonia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri