Apple va dezvalui cele mai ample modificari ale liniei sale de MacBook Pro-uri din ultimii patru ani, conform unor oameni familiari cu strategiile Apple, scrie Bloomberg.

In linie cu zvonurile anterioare, articolul subliniaza ca notebook-urile updatate sunt mai subtiri si vor include o linie touchscreen deasupra keyboard-ului, care va prezenta functionalitati uzuale din taskbar, precum si integrarea unui senzor Touch ID pentru ca utilizatorii sa se poata loga rapid.

Desi mai subtiri, acestea nu vor deveni la fel de usoare ca MacBook Air, a spus una dintre persoane. Trackpad-ul este, de asemenea, putin mai mare. Poate mai important, sursa anonima spune ca laptop-urile vor avea un procesor grafic mai puternic si mai eficient, pentru gaming sau procesare video. Cel mai probabil placa video va fi de la AMD. Inca nu este clar cine va fi furnizorul procesoarelor, insa cel mai probabil va ramane Intel.

“Noua placa grafica Polaris, de la AMD, este cu 20% mai subtire decat predecesoarea”, spune sursa. Noile laptop-uri vor putea sustine si experienta Virtual Reality, una dintre tendintele predominante in industria tech a ultimelor luni.

Produsele vor fi prezentate, cel mai probabil, in octombrie. In septembrie, compania va prezenta noile modele de iPhone si iPad-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri