Swiss Post va experimenta livrarea de bunuri cu roboti ai companiei producatoare Starship Technologies. Luna trecuta, compania a permis altor doua firme, din Marea Britanie si Germania, sa experimenteze astfel de servicii cu produsele lor.

Robotii autonomi isi fac din ce in ce mai mult simtita prezenta in Europa – initial in Marea Britanie si Germania, iar acum acestia pot fi vazuti mergand, linistiti, pe strazile din Elvetia – mai exact in Bern, Koniz si Biberist.

Posta Elvetiana considera ca robotii pot completa perfect logistica companiei. “Vor putea fi folositi pentru livrari speciale, care trebuie livrate flexibil, rapid si deloc costisitor, in cartiere apropiate. De exemplu, produse care trebuie livrate in aceeasi zi sau aceeasi ora, precum legume sau medicamente”, a subliniat Swiss Post, intr-un comunicat de presa.

In Romania, desi a promis ca anul acesta va fi implementat, Posta Romana nu are inca nici macar un sistem de POS pus la punct.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri